Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022/1 atamasıyla İBB'e yerleştirilen arkadaşlar

mert531

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba,
17 Şubat atamasından sonra neredeyse tüm kurumlar istenen belgeleri yayınladı fakat İBB'den hala haber yok. Aradığımda çalışmaların sürdüğünden başka bir şey söylemiyorlar.
Farklı başlıklarda diğer kurumların tartışıldığını görünce ben de İBB hakkında bir başlık açmayı düşündüm. İBB'i kazanan arkadaşları bu başlık altında bilgi paylaşımı yapmaya davet ediyorum. Bu atamada yaklaşık on kişi aldılar diye hatırlıyorum. Belki bir başkası belgeler hakkında bir bilgi edinmiştir.
Teşekkürler,

Tüm kurumlar değil MEB hala açıklamadı mesela bende bekliyorum. Bekle bekle ömür geçiyor .

Evet MEB de açıklamadı. O sebeple "neredeyse tüm kurumlar" yazdım.
İnşallah en kısa zamanda duyurular yapılır ve bu gecikmeler hak kaybına neden olmaz. Can sıkıcı bir durum.

thsnzvdr

Hayırlı olsun. Meb baya alım yaptığı için bu süre uzayabilir genelde. Kurumlar hazırlıkları tamamladıktan sonra bildirge yayınlıyorlar. Bu arada nokta cümlenin sonunda olacak.
mert531

Oraya atanan diğer arkadaşlarda senin gib bekliyorlardır. Forumda senden başka yok mu oraya atanan? Memurlar.net forumuna baktın mı? Orada atanan kişiler vardır bu konu hakkında başlık açılmıştır.

Burada başka atanan olup olmadığını bilmiyorum. Konuyu da o sebeple açtım aslında. Memurlar.net'te İBB hakkında bir konu açılmamış.
Hadi geç yayınlasınlar bekliyoruz mecburen ama gözden kaçırırım ya da kendi geç yayınlamaları sebebiyle sıkıntı yaşarım diye korkuyorum.

mert531

Eğer geç açıklarlarsa seninle beraber diğer atanan kişilerde etkilenir. Kurum bekleyin demişse bekleyeceksin. Bazı kurumlar ibb gibi duyuru yapmadı daha.

Hayırlısı valla insan merak ediyor.

Üst Alt