Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 alan biri İşkur'a başvurabilir mi?

izzetakkus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler ben özürlü maaşı alan biriyim şuanda işkura başvurmak istiyorum acaba işkura başvuru yapınca direk maaşımı keserlermi yoksa işe başlayıncamı keserler bilgilendirirmisiniz

iş bulana kadar maaşın kesilmez . şunu unutmayın çalışmaya başladıgınızda özürlü maaşınızı o ay çekmeyin yoksa faiziyle geri alırlar..

2022 alırken İşkur'a başvurmanızın hiç bir zararı olmaz. Önemli olan sigortalı olarak işe girmeniz ve 1 yıl içinde 90 günü aşkın süre çalışmanız.. Ancak bu olursa 2022 maaşınızı kestirmelisiniz.

zaten 2022 alabilmek için önce iş kura kaydınızın olması gerekiyor maaş bağlanırken iş kurdan kaydınızın olduğuna dair kağıt istiyorlar siz çok önceden mi maaş alıyorsunuz ben 2022 maaşı bağlatırken benden iş kura kaydımın olduğuna dair belge istediler kanun yine değişmiş olabilir en iyisi mal müdürlüğüne bi sorun siz

teşekkür ederim

ben 2007den beri maaş alıyorum hiç çalışmadım kronik böbrek yetmezligi hastasıyım 2002de nakil oldum ozamanlar çalışmam mümkün deildi bize bir yakınımız maaş baglattırın dedigi için maaş kaydı yaptırdık 2007 itabarıyla maaş almaya başladım benim maaş 3aylık maaş cinsinden cevaplarınız için hepinize teşekkürler

hiç bir sıkıntı olmaz siz iş kura kaydınızı yaptırın bende 2022 maaşı alıyorum 2 senedir de iş kura kaydım var şu anda maaşımıda alıyorum EN KISA SÜREDE KAYDINIZI YAPTIRIN BİR İŞ ÇIKMNAZDA YİNEDE DENEMEYE DEĞER YA ÇIKARSA..

teşekkür ederim yanlız başvuru için hangi belgeleri istiyorlar

Üst Alt