Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 almak ve sigorta yatırmak arasında kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?

hakangoz

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhaba
Benim yüzde 90 raporum var, evliyim ve bir de oğlum var. 2022 ve evde bakım maaşı alıyorum. Babam vefat etti ve bir dükkan üzerime intikal edecek. Dükkanın kirası 1000tl aylık. Tabi böyle olunca 2022 maaşım kesilecek ve yeşil kartta iptal olacak. Benim de mecburen sigorta yaptırmam gerekecek. Sigorta yaptırırsam 15 sene sonra emekli maaşı alıyorum. Bu yüzden karasız kaldım. Dükkanı kardeşimin üstüne yaptırıp 2022 ve evde bakım maaşını mı alayım yoksa evde bakım maaşıyla sigorta yaptırıp 15 sene emeklliği mi bekliyeyim. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Not: yaşım 39 ve sigorta primi aylık 400tl ye yakın

emeklilik gibisi yok tabi,benim fikrim olarak 2022 maaşını iptal ettirip bakım maaşını ve kira gelirini alman,sigorta primlerini yatırıp emekli olmanı tavsiye ederim,emekli maaşı çoluk çocuğuna bırakacağın bi mirasdır

bence böyle devam edin. dükkanı devredin kardeşinize.

Üst Alt