Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün muhtaçlık aylığını da alabilir mi?

Saadet34

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Ben anlamadım ama anlayan varsa anlatsın bu nasıl iştir çelişkiler mi var yada yok mu?

Muhtaç aylığı halk arasında sıklıkla 2022 Sayılı kapsamında bağlanan 2022 maaşı ile karıştırılmaktadır. 2022 maaşı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile SGK tarafından dağıtılan bir maaş. Yazımızda defalarca belirttiğimiz üzere muhtaç aylığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilmektedir. Vakıflar Genel Müdürlüğü hak sahibinin hesabına her ay düzenli olarak muhtaç aylığı – yoksulluk maaşı ödemesi yapar.
https://www.onlinesorgula.gen.tr/fakirlik-maasi-ne-kadar-1167.html

Şimdi 2022 alan* muhtaç aylığı alabilir mi? ve iki şart var Yetim ve Engelli bu konuda nasıl bir çelişki var anlamış değilim. Ayrı kurumlardan alınacak ücretten sadece 1 tanesi alınıyor adı muhtaç(fakirlik) maaşı ancak şartlara bakınca gülüyorum böyle saçmalık olur mu soruyorum sizlere lütfen bu konuda ne varsa yazınız.

2022 alan vgm den maaş alamıo.ordan maaş alabılmek için gelrın olmayacak .2022 maaşı gelrı olarak görülür.bide o vakıf maaşını herkese vermıolarmıs alamsı çok zorms az sayıdakı kişilere veriliomus öyle okumustum sitede

2022 alan muhtaç aylığı alamaz.bu kesin bilgidir. Muhtaç aylığı herkes alamaz. Fakirlik ve özür durumuna göre puanlama sistemiyle bağlanır ayrıca kontenjani vardır. 2022 ise daha kolay bağlanır.

Üst Alt