Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı alıyorum. Raporumu yenilediğimde ne yapmalıyım?

hakanpolat

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba hakan ben su anda uc yıllık heyet raporum var albinoyum hastaligim surekli devam eden bir hastaliktir 2022 masi aliyorum bu raporumun bitmesine 7 ay var ben rapor oranimin az oldugundan ve suresiz rapor istedigimden ve ayni zamanda ekpss girecegim onumuzdeki yil raporda istihdam kismi hayir olarak isaretlenmis bunlardan dolayi yeni rapor almak istiyorum ogrenmek istedigim su bu 7 ay icresinde yeni rapor allirsam maasim kesilirmi ve kesilmezsede simdiki rapor oranim yuzde atmis alacagim rapor oranimin daha fazla olacagini dusunuyorum maasin kesilmemesi icin yeni raporu aldigomda ilk olarak ne yapmam lazim ve heyet tekrar eve gelirmi

hakanpolat
raporumun bitmesine 7 ay var bu 7 ay icresinde yeni rapor allirsam maasim kesilirmi
en güzelını yaparsın çünkü bitime yakın rapora başvurrsan süre dolmadan alamyabılırsın ve süresi içinde yenılemedıgn için maaşın kesılır.sen 3 4 ay kalasıya başvur raporunu al raporu erken alıp teslım etmekle zarar görmezsın aksıne vaktınde veremessen kaybın olur.
suresiz rapor istedigimden
siz drlere süresiz istiyom desenz bile buna heyet karar verır süreklı mı süresiz mi olacagına.
raporda istihdam kismi hayir olarak isaretlenmis
rapor yenılmeye başvurdugnzuda ne için almak istediğinizi başvuru esnasında bıldırmenız gerekıyor.
simdiki rapor oranim yuzde atmis alacagim rapor oranimin daha fazla olacagini dusunuyorum maasin kesilmemesi icin yeni raporu aldigomda ilk olarak ne yapmam lazim ve heyet tekrar eve gelirmi
%40 - %69 arası 483 lira % 70 ve üzeri raporu olan ise 723 lira 2022 maaşı alıyo.siz maaşın kesılmemesı için eskı rapor süresi(7ay) dolmadan yanı raporu alıp kuruıma teslım etmenız gerekıyo.teslım edınce sizin 2022 maaşınız 483 liradan 723 liraya yükselır tabii dediğiniz gibi 70 ve üzeri alabilirseniz 70 den az alırsanzı maaşınızda artış olmaz 40 dan az olursa maaşınız kesılır.bildiğim kadarıyla eve yenıden heyet gelmıyo vaktınde teslım edersenzı ama süreyi geçirirsenız maaşınzı kesılır yenıden bağlanamsı için heyet öyle gelir

Üst Alt