Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Aylığı bağlandı yazısı ne zaman gelir? Adres değiştirdik, ne yapmamız lazım?

seko 83

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar benim bir sorum daha olacak size,2022 maaşına başvurduk dün kaymakamlığa gittim mal müdürlüğündeki memurlar dosyan burdan olumlu çıktı ankaraya gönderdik geçen ay dediler,gerçekten onaylanırmı acaba merak ettim? ayrıca ben 2022 ye başvurduktan sonra başka bir eve taşındık adresi tekrar değiştirmeye çalıştım ama bana tekrar müracat etmen lazım ozaman dediler ve benım merak ettiğim şayet bu maaş onaylanırsa bankadan alacağımız paranın ödeme tebligatı eve geliyormuş bu kağıdı posta kutusunamı bırakıyorlar yoksa kişinin elinemi veriyorlar?bu kağıt olmadan bankadan paramı alamıyormuşum sanırım,benim şimdi neyapmam gerekiyor lütfen aydınlatırsanız sevinirim.. 2022 alan arkadaşlar biliyordur sonuçta bunu.

ankaraya gönderilen evraklar onaylanır . onaylanmasıda 5-6 ayı buluyor . toplu para ödeme emri posta kutuna gelir . ödeme emri olmasada kimliğinle parayı çekersin . benim toplu para ödeme emri 10 gün oldu geleli halen para bankaya yatmamış . ödeme emrini sinirden yırttım attım bankada ... kimlikle çekeceğim artık :)

eyvallah kardeşim teşekkür ederim bilgin için,şimdi rahatladım biraz:) bu arada sende sakin ol boşver bunların nezaman ne yapacağı belli olmuyor alışmamız lazım bu durumlara gecikmelere. :)

Mendoz elllerine sağlık valla:) İşe yaramayan ödeme emri böyle afiyetle yırtılır işte bilsinler:)

Evet, seko mendozun dediği gibi ödeme emri olmadan da T.C. kimlik no ve emekli sicil numaranla herhangi bir Zıraat Bankası şubesinden çekebilirsin toplu paranı.
Memurlara sicil numaranızla bakmanızı söyleyin. Bir de toplu paralar ayın 15'inden sonra yatırılacakmış diye bir duyum aldım.
Bunlar rutin olarak her ayın 15'inden itibaren ödemeye mi kalkıyor yahu toplu paraları?

E ödeme emri gönderiyorlar bir de:)
Yırtmayı bırakın yakılır bile o ödeme emri kagıtları:)

Seko adres değişikliğini sorun etme. Hele aylıgın bağlansın sonra adres değişikliği bildirimini yaparsın, acelesi yok.

2022 aylığı ile ilgili

slm lar benim bir sorum olucak. Ben bu ayın 13 ünde 2022 den toplu paramı aldım.merak ettiğim şey önümüzdeki ay yani eylülde maaş alacakmıyım?beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tşk ederim..

Hayırlı olsun Serkan. Toplu parayı çekmek için tebligatı bekledin mi? Şart koştu mu abnkadakiler bunu?

Eylül dönem aylığını da PTT'den alacaksın diye biiyorum.

tşk ederim..evet bankadakiler ödeme emri olmadan parayı vermiyorlar..

Üst Alt