Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı beklemekten zeval geldi!

Zifiri

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Açıkçası ben artık 3 ay beklemekten saçlarımı ağartacak duruma geldim ve üstelik iş kur düzeyinde başvuru yapıp aranmayı beklemekten, her yıl bir ümit şu maaşların 10 lira bile olsa artık aylık verilmesi ümidiyle beklemekten bıktım,nasıl olur nasıl yapılır bilmem dernekler birleşip bir konfederasyon oluşturup büyük bir katılımla bunu protesto mu ederler veya gerekirse açlık grevleri mi yapılır, tam olarak ney yapılır bilemiyorum sessimizi duyurmamız gerekiyor evde bakım aylığı alanların çoğu doğru değil şu ülkede ne kadar büyük haksızlıklar var onlarında bilincindeyim doldum taştım yazmak istedim.
İki engelli insanın hayatlarını birleştirip evlenmelerine 2022 büyük engeldir, helede o çift çalışamaz durumda ise ve ya herhangi bir yerde çalışmak istese bile o işi bulamıyorsa.. hepinizden özür dilerim darlandım yazmak istedim eyvallah....

bence aylık olarak verilecek olsa başbakan açıklardı malum seçim yatırımı yapıyor

haklısın mujow özür dilemene gerek yok bu doğal hakkın bende yıllardır uğraşıyorum aylık olsun diye ama bi türlü yapmıyorlar 3 ayda bir maaş vermenin mantığını anlamıyorum aklıma mantığıma sığmıyor bende heryerde bunu yazıyorum herkes bıktı ama aylık yapmak çok zor değil 3 ay beklemek zor bunu bilmeleri lazım yetkililerin çok ilkel bişey bu sanal zeval geldi banada gına geldi birileri 2014 de 2022 maaşı aylık olcak diyor ama devlettin böyle bi uygulamasını bulamıyorum hiçbiyerde şu ülkede her ay düzenli olarak maaş almayı hakedenler engellilerdir

memur emeklılerı hala 3ayda bır maaş alıyor galıba, bızım maaşlar eskıden emeklı sandıgına baglı oldugu için kurum mecburen 3ayda 1 oduyodu şimdi birleştıgıne gore oyle bır sorun olmaması lazım .

Verdikleri paranın aylık olarak bir insana verilebilecek bir para olmadığını bildikleri için üç ayda bir veriyorlardır. Yamyamlar ülkesi %5 bir eli yağda, öbür eli balda %60 açlık içinde karnını doyuramıyor geri kalanlarda karın tokluğuna maaşlı işte çalışıyor.

Böyle bir ülkede o %5 in içinde değilse çocuk yapanın aklından zoru vardır bence yada çocuğunada kendi çektiği sıkıntıları çektirmek istiyordur. Ben çektim oda çeksin hesabı !

Her ay vereceklerki faturaları düzenli ödeyelim ama böyle borçlar birikiyor aldığımız paranın yarısı faturalara gidiyor .evde bakım maaşı alanlara hayat güzel o maaşla son model telefon alanlar var devlet hala veriyor her ay bizde 3 ay bekliyoruz

Üst Alt