Açıkçası ben artık 3 ay beklemekten saçlarımı ağartacak duruma geldim ve üstelik iş kur düzeyinde başvuru yapıp aranmayı beklemekten, her yıl bir ümit şu maaşların 10 lira bile olsa artık aylık verilmesi ümidiyle beklemekten bıktım,nasıl olur nasıl yapılır bilmem dernekler birleşip bir konfederasyon oluşturup büyük bir katılımla bunu protesto mu ederler veya gerekirse açlık grevleri mi yapılır, tam olarak ney yapılır bilemiyorum sessimizi duyurmamız gerekiyor evde bakım aylığı alanların çoğu doğru değil şu ülkede ne kadar büyük haksızlıklar var onlarında bilincindeyim doldum taştım yazmak istedim.
İki engelli insanın hayatlarını birleştirip evlenmelerine 2022 büyük engeldir, helede o çift çalışamaz durumda ise ve ya herhangi bir yerde çalışmak istese bile o işi bulamıyorsa.. hepinizden özür dilerim darlandım yazmak istedim eyvallah....
İki engelli insanın hayatlarını birleştirip evlenmelerine 2022 büyük engeldir, helede o çift çalışamaz durumda ise ve ya herhangi bir yerde çalışmak istese bile o işi bulamıyorsa.. hepinizden özür dilerim darlandım yazmak istedim eyvallah....