Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı çekilmezse ne kadar sürede kesilir?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
2022 aylığı alınmazsa ne kadar sürede kesilir merak ettim bu ayki aylığımı çekmedim duruyo pttde

Bir yıl PTT durur,
Çekilmediğinde kuruma iade edilir,

açıklaman için sağol arkadaş yanımda fazla nakit taşımak istemiyom o yüzden çekmedim

PTT maaşları 6 ay kadar tutuyor. 6 ay boyunca çeken olmazsa ilgili kuruma iade ediyor.

şimdi durum değişmiş olabilir. 3 ayda da kuruma iade edebilir gibime geliyor. PTT'ye sormak lazım. bilgiyi güncellemek açısından.

peki maaşı ne kadar süre çekmezsen maaş kesilir?
1 sene boyunca aralıksız olarak maaş çekilmezse aylık kesilir. çekilmeyen maaşları da geri asla alamazsın.
ama 1 sene dolmadan maaşını çekersen aylık kesilmez.

diyelim ki paranı PTT'den çekmedin. PTT de paranı kuruma iade etti. 6 ay sonra gittin ki PTT hesabında maaş yok.
bu durumda vakfa gidip vakıf aracılıgıyla kurumdan paranı geri istemek zorunda kalacaksın.

görüyorsun ya başarı bir de paranı çekmek için uğraşıp duracaksın:)
uğraşırım diyorsan sen bilirsin:)
sonuçta 1 sene dolmadan çekmediğin aylıkları geri alma hakkın var:) bir seneyi aşarsan aylıkları da aylığı da unut.

kalem abla.edevlette girince ptt kurum odemeleri yazinca orda hangi tarihe kadar.maasin durcani yaziyor yeni uygulama.pttnin

Afyonlu20 ne guzel. ablam ne kadar duruyor ödemeler peki? ne yazıyor?

açıklaman için sağol bi ptt ye sorayım bu olayı peki azar azar çekip harcasam olurmu mesala 5 günde bi 100 tl çeksem

teşekkürler ablam. demek ki değişen bir şey yok. PTT ödemeleri 6 ay boyunca tutuyor. sonra da kuruma iade ediyor.

Üst Alt