Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı için Ankara Numune Hastanesi'nden rapor alan var mı?

• Konbuyu başlatan deniz1
  • Başlangıç tarihi
D

deniz1

merhaba aranıza yeni katıldım. Fakat siteyi çoktandır takip etmekteyim benim sormak istediğim birkaç sorum olacak Cevap verirseniz sevinirim.

Benim kardeşim kas hastası. 2022 için başvurduğumuz hastahane bizi Ankara Numune hastahanesine sevk etti. Bu hastahaneden rapor alan var mı? Kaç günde alabiliriz
Sevk edilen evrakın geçerlilik süresi var mı?
Cevaplarınız için teşekkürler.

arkadaşım ben psikiyatriden rapor aldım bu hastaneden örneğin pazartesi muayene olup evrakı sağlık kuruluna teslim edersin en geç çarşamba perşembe alırsın sağlık kurulundan raporu; sevk evrakının tam olarak geçerli bir süersi var mı bilmiyorum ama her resmi evrak gibi en geç 1 senede bitmeli diye biliyorum..

cevabınız için teşekür ederim.sormak istediğim aynı gün heyete alıyorlar mı?

ilk hastaneye gittiğiniz gün hemen muayene olup belgeleri sağlık kuruluna veriyorsunuz; yetişirse muhtemelen o gün, yetişmezse rapor dağıtım günleri olan en geç 2 - 3 gün sonrasında öğleden sonra raporunuzu alıyorsunuz

Ben daha on beş gün önce 2022 için değil ama, Numune hastanesinden rapor aldım. Sabah gittim, öğleden önce muayeneyi bitirdim. Öğleden sonrada heyete girdim. Raporuda ertesin gün verdiler. Yani aynı gün muayene ve heyet olabiliyor.

yalnız sabah erkenden orada olun 06:30 gibi orada olun listeye isminizi yazın 07:30 da gelen mübaşir hazır dilekçe dagıtıyor ilk 100 den sonrasına dilekçe vermiyor sabah erken gidip listeye adınızı yazın yoksa boşuna gitmiş oluyorsunuz ertesi gün tekrar git ayrıca yanınızda mutlaka vesikalık resim götürün hazır vesakalıkçıya soyulmayın

Ben en son 2009 yılında rapor aldım ve bugüne kadar Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinden engelim için 3 kez rapor almıştım. Her gittiğimde 3. gün raporu aldım üç günlük süreçten sonra rapor elime ulaştı. İlk gün poliklinikte muayene oluyorum, aynı gün içinde röntgen vs alınıyor ve bunun sonuçları öğleden sonra çıktığı için ertesi gün kurul heyeti görüyor, son gün yani üçüncü günde raporu öğleden sonra alıyorum. Bilginize.

merhabalar ben ilk kez oğlumu heyetin karşısına çıkarıcan heycanlıyım ne yapıyorlar muane felen yapıyorlarmı benim oğlum kas hastası (dmd)görünüşte çok sağlıklı gözüküyor amahiç bir ihtiyacını yapamıyor bize kaç puan verirler acaba

kardeşim merhabalar ben dün oğlumu heyete götürdüm hiç bir şey sormadan muayne etmeden tamam gidebilirsiniz 1 aysonra sonucu alabilirsiniz dediler acaba herkesemi böyle yaıyorlar böyle nasıl anlıyacaklar bakıma ihtiyacı aolduğunu benim oğlum şu an 12 yaşında müsküler distrofi ama ayakta zor duruyor bütün ihtiyacını ben görüyorum okula ben götürüyorum şu an 6. sınıfta ama bu güne kadar çantasını sırtında götürememiştir wc temizliği banyosu yani aklınıza gelecek herşey için birilerine ihtiyacı var acaba heyet onaylarmı

Üst Alt