Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı için eve geldiklerinde neye bakıyorlar ve soruyorlar?

cuneyt09

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
17
Dostlar merhaba bir hafta önce 2022 engelli maaşı için başvurdum, şartlarım uygun maaş için. bir ay içinde eve gelecekler dendi sosyal yardımlaşma vakfında. eve geldiklerinde napıyorlar tecrübesi olanlar paylaşabilir mi ?

Öncelikle iyi günler saygıdeğer üyemiz
Evinize ziyarete geldiğinizde öncelikle sorulan sorular şudur ;

Eviniz kira mı?
Gelirleriniz nelerdir?
(Engel durumunuza göre hanenizde sizi kısıtlayacak durumlar var mı? Mesela görme engelli isen seni tetikleyen durum gibi?

Kiminle kalıyorsunuz ? Anne , baba?

Ağır engelli iseniz orda detayli soruluur

Evinizde birikiminiz var mı ? varsa soruşturulur

Evde üzerinize kayıtli araba var mı?

Okuyan cocuk var mı

Gibi ama bu soruların çoğunluğu memurun insiyatifine göre değerleniyor

Bu arada GSS gelir testi sonucu G0 ise başvurunuz alınıyor demektir

hicbir seye bakmiyorlar kardeş.eve gelmelerinin sebebi adres ve doğru kişimi degilmi diye kontroldur..evdeki dolaba haliya televizyona bakmaya gelmiyorlar..insanlar sahte evrakla maas basvurusu yapiyor.o yüzden dosya ile beraber adresi ve engelli kişiyi yerinde kontrole geliyorlar..gelir durumun uygun oldugu için zaten maaş onaylanmiş.istersen villada otur gelip kontrol etsinler

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle biz ve herkesi bilgilendirdiğin için ayrica tesekkurler. Bizim ziyarete geldiklerinde bu tarz sorular soruldu yukarida da beyan ettim bakım parası baglancak ise daha detaylilar

Bize geldiklerinde evin bütün odalarının fotoğrafını çektiler lüks eşya var mı yok mu diye sanırsam.

merttaha , engin9 , Niloya teşekkür ederim bilgiler için. benim de merak ettiğim, işte eve girip evi geziyorlar mı gibi bilgilerdi. Kitlediler eve resmen bekliyorum bir haftadır gelecekler diye.

hayir kardes evi gezmezler bazilari kapida soru sorar evraği imzalar gider.bazilari iceri gelir oturur engelliyi gorur sorular sorup gider.evde ne var ne yok veya ekonomik durumun onlari bağlamaz..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt