Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı için son iki aydır bilgilendirme SMS gelmiyor!?

Al Yazmalım

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba normalde her ay engelli maaşım ödeme gününde SMS ile tarafıma bilgilendirme yapılıyordu.Son 2 aydır SMS ile bilgilendirme yapılmıyor.Bankamı aradım sorun bizimle ilgili değil dediler.Sosyal Yardımlaşmayı aradım telefona cevap verilmiyor.Bu durumda ne yapmam gerekiyor.Hangi kurumu aramam gerekiyor.Bunun sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz.

Al Yazmalım
sms bilgilendırmesı ne kadar önemlı sizin için bilmıyorum ama 2022 maaşını günü geldığınde almanızda sıkıntı yoksa sms gelmemesını dert etmeyın e devlettende bakabilirsiniz
belkıde bu kadar engellıye sms yollamak zor ve külfetli gelıyordur devlete.

-mka

Tamam önemli değil teşekkürler peki birde annem için ptt kartı aldım.Ptt şubesinden kartın şifresi cep telefonuna sms olarak göndereceğiz denildi.Fakat aradan 1 hafta geçmesine rağmen telefone şifre halen gelmedi.Bu durumda ne yapmam gerekiyor beklemeye devam edeyim mi baya sürdü halen gelmedi.Yardımcı olur musunuz

Al Yazmalım
bazen aksaklıklar olabılıyor.önümüzdeki hafta içinde tekrar ptt ye gidip durumunuzu izah edersenız yardımcı olacaklardır

Üst Alt