Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı için vakıflar devreye girmeden önce Ankara'ya evrak gönderenler..?

mehmed_yigid

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

2022 aylığı için vakıflar devreye girmeden önce Ankara'ya evrak göndermiş,dosyasına onay bekleyen arkadaşlar: sakın bu süreç içersinde vakfa da başvuru yapmayın yoksa hakkınızda hesaplanacak toplu ödeme hakkından mahrum olursunuz.Çünkü yeni sistem kişi adına mükerrer kayıt kabul etmiyor ve vakfa başvuru yaptığınıza geriye dönük başvuru tarihi girilmediği için toplu ödemeleriniz hesaplanmıyor.

Bilgilernize

hayır kardesım oyle bırsey yok ben ankaraya evran gonderdım onay beklıyordum ama sydv devredılınce yenıden basvurdum bana 1 kagıt verdıler 15.03.2012 ılk basvuru yazıyor ve memur dedı bu tarıhten ıtıbaren paranı alcan sistemde gozukuyor zaten senın dedıgın olanısıklık yok

Birtek bu konu değil tüm başvurular başvuru tarihi ile başlar

Merhaba,

Şimdi burada kritik olan nokta şudur.Eğer yeni sisteme dosyanız ''başvuruldu'' olarak yansımışsa, evet problem olmayacaktır.Başvuru tarihi itibariyle toplu ödemenizi alırsınız.Ancak bazı vatandaşlarımızın başvuruları yeni sisteme yansımamış oluyor konuya tam vakıf olmayan vakıf çalışanı da vatandaşın başvurusunu alıyor.Sistemde bunu 0 başvuru olarak değerlendiriyor.Tamam.... yandı gülüm keten helva.Daha başvuru yaptığın tarih itibarıyla hesaplanacak toplu ödemelerin oluşturulamıyor.

Mehmet bey kardeşim keten helva gibi bir çok konu hayal oldu. Sebeb soybis e devlet tarzı yani anında kişisel bilgilere ulaşma yetkililirce anında dakka geçmeden bildirilen bir durum haline geldi

Mehmet Bey konunun soybis alakası bulunmuyor.Vakıf sistemiyle ilgili bir durum.

Üst Alt