Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı ile kredi çekmenin yolu ve önerisi

fkrtce

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
2
merhaba arkadaşlarım kader dostlarım. hepimiz internet kullanıyoruz ama internet bankacılığı kullanmıyoruz. sebebi ise paramız yokki internet bankaçılığı kullanalım aldığımız iki kuruş oda kesilicek diye korkuyoruz. neyse öncelikle yaparım diyenlere. e devletden ptt yazın arama motorundan. oradan hesabımdan bankaya hesabına otomatik aktarma var. ama hangi banka ise hesap açmanız gerek hesabınızı açtırın otomatik talimat verin. hesabınıza nasıl maaş ınız yatıyosa. otamatikman banka hesabınıza maaş ınız geçiyor. he bu değilki hemen olucak. 2 veya 3 gün çekmeyin. ihtiyaçlarınızı kardan alın nakit kullanmayın sabır lı olna 6 ay maximun sonra hesabın olan bankadan kredi kartı talebinde bulun. ortalama 3000 tl kadar kredi kartı veriyor. sonra düzenli öde 1500 bin e kadar kredi sunuyorlar. bilginize. Türk e düşün de düşünür bir yolunu bulur. ne mutlu Türküm diyene...

Sosyal yardımlar kredi talebine teminat olarak düzenli gelirden sayılmazlar. Düşük limitli kart ya da kredi veren verir o ayrı.

fkrtce
İnternet bankacılığı icin var olan maas hs.nasıl kullanicaz ptt ye gidip ayri bir hs.mi acmak gerekiyor bilginiz varmi?

musty35 ptt de hesabın varsa 2022 yani sosyel yardım. gerekmiyor. sadece istediğim bankaya gidip hesap açtırıyosun. sonra otomatik talimat veriyosun bu hesaba yatsın diye.

fkrtce

Tc ile girince ipc istiyor tlf no yazinca olmuyor once şubeden posta çeki açmak gerekiyor galiba

musty35 internet bankacılığını kullanman gerek ptt ye yatan maaş ını yönete bilmen için.

fkrtce
ilk önce şubeden(ipc)
İnteraktif Posta çeki hesabı acmak gerekiyor .

musty35 başkan posta çeki hesabı açtırmada birşey yok bankaya nasıl taşırız diyenler oluyor. 2022 maaş ı kesinlikle ptt den bankaya taşınmadığı için bende böyle bir yol gösterdim isteyen bu şekilde yapsın sabıır etsin 6 ay sonra kredi kartı talebinde bulunsun. ben finans dan 3 bin limitli kartımı aldım. bu arada sicilim tertemiz daha önce herangi bir kara liste maduru olmadım. 3 bin bu kartı düzenli 6 ay çalıştırcam memurda dedi düzenli öde 15 binlirayakadar kredi kullana bilirsin. amacım kredi değil amacım garantim olsun. iyi günvar kötü gün var. 7 ay önce kullandığım internet faturasının üstüne tel aldım nakit e cevirdim aynı şubede 400 tl zararım oldu. en iyisi banka yine.

Engelli maaşı alan kredi alabilir mi?

Slm abla özürlü maaşi alan ptt den kıredi alabilirmi bilenler yardımcı olursa sevınırım

arkadaşın yaptığı güzel bi mantık aylık başka hesaba aktarma oluor havale gibi otomatik ödeme gibi ve bu sayede güvenirliği ve kredi puanını artırmaya çalışıor ama kesinti olurmu onu merak ettim

Dursun45 2022 maaş ına kesinlikle kredi çıkmıyor. Şizofrenix 3 5 kesinti oluyor. kendin yönetirsen. yani maaş ını çekim diğer banka daki hesabına kendin yatırırsan. sadece zaman kaybın olur.

bu arada arkadaşlar secim vardiye gündeme gelmiyor. varlık fonu altında ptt de satılığa çıkıcak diye söylenti var. olurda satılırsa elin oğluda alırsa acımaz basar krediyi borçlandırır bekleyip görücez...

Kredi

Arkadaşlar 2022 maaşı alıyorum 760 lira. Engelliye kredi veren banka veya kuruluşlar var mı? 5 bin tl gibi hazır paraya ihtiyacım var da.

Kingkong sabit maaşların 5 katına kadar kredi veriliyor ama söylediğin ücretle işin biraz zor gibi . Bankalar kredi musluklarını kapattılar , araç ve ev alımında ipotekli olarak veriyorlar .

Maaşın 5 katı olacağından verseler de 5 .000 TL miktarı zor görünüyor .

Acil 2022 engelli maaşı alanlar kredi cekebılırmı

merhaba sadece 2022 engellı maaşı gelırm var acaba kredi cekmem münkünmüdür ? hangi banka tavsiye edersiniz

kredim onaylandı

arkadaşlar ziraat da vadesiz hesabım var. 4 nisan da. 7500 ihtiyaç kredisine baş vurdum. 11 nisan bu gün onaylandı hesabıma aktifleşti.. yanlız iyi okuyun. evde bir kişi asgari ücretli var onuda benim 2022 maaş ıma ilave ek 2800 gelir göstermişler. 7500 kredim onaylandı. bu kraterlerde olan kişiler. ziraat vakıf ve halk bankasında vadesiz hesapları olan başvuru yapsın. olmayanda yapsın ama ihtiyacı olmayan yapmasın.

Selamunaleykum

Sayın kalem hanım siz bu sitede en bilgilisiniz...sorum şu....!ben sadce engelli aylığı alıyorum bildiğim kadarıyla ptt kredi veriyor benim yan gelirim yok bu engelli aylığımdan ötürür...ptt bana bu maşşımı garanti ederek kredi veriri mi...?

FUNKYMONKEY

Hayır, vermez. Kesinlikle ya evdeki bir kişinin emekli maaşı veyahut asgari ücretle çalışıp asgari ücret maaşı alması gerekiyor. Kısacası evde en azından sigortalı biri bulunmalı. Bu arada kredi alıp alamayacağınızı ve kredi notunuzu, Findeks'e üye olarak öğrenebilirsiniz. Findeks, direkt olarak KKB'den tüm bilgilerinizi çekerek ve analiz ederek buna göre kişiye özel bir kredi notu verir ve ayrıca bankalar eğer size bir kredi limiti atamışsa, bunu findeks'ten en hızlı şekilde öğrenebilirsiniz. Bu bir reklam değil, çoğu banka ve operatör vb. Kuruluş da zaten Findeks kredi notunuzu referans almaktadır.

Daha önce ki geçmiş hayatımda bankalarla şahsen olarak hiç bir nede ile işim olmadı....yani kredi falan filan...buda işimin yattığını demek ...asgari ücretle çalışmam benim engelli aylığımın kesilmesine neden olur...zaten iş veren de yok...yinede biligi için teşşekür ederim

Engelli maaşıyla ihtiyaç kredisi alınıyor mu?

Merhaba ilk defa engelli maaşı alacağım. Bu maaş aylık olarak mı yatıyor yoksa 3 ayda bir mi? Birde daha önce engelli kredisi alan oldu mu yani engelli maaşıyla ihtiyaç kredisi alınıyor mu?

Engeli ayliği üzerinde kredi alabilirmiyim

Selam arkadaşlar yüzde55engeliyim engeli aylığı üzerinde bankadan kredi çekme durumu varmı konuyla alakalı beni aydınlatırsanız sevinirim

Benim ne sigortam nede bişeyim var, ziraate hesabım var yıllar önce kredi kartı çıkardım ilk başta 2bin verdiler sonra 3-4 derken şuan 18bin oldu, ama ben günü gününe kuruşu kuruşuna ödememi yapıyorum :)

Arkadaşlar 2022 maaşı alıyorum 760 lira. Engelliye kredi veren banka veya kuruluşlar var mı? 5 bin tl gibi hazır paraya ihtiyacım var da.

Birisi bana önermişti. Misal 15 bin TL ye ihtiyacın var birisi sana peşin para veriyor şartı senin ptt kartını verip ayrıca sözleşme yapman gerekiyor veya senet imzalaman gerekiyor 15 bin TL peşin verecek. engelli maaşın ise 1.300 olsun 1.300x15ay=19.500 karşıya ödemiş olursun ben bu şekilde aldım. Şu var ek zam artış olursa engelli maaşında erken ödemiş olursun borcunu.

Üst Alt