Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı mı daha avantajlı vakıf muhtaç aylığı mı?

okbliyasam

Yeni Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Yillik toplam olarak bakildiginda %70 engelliler icin 2022 Maasi mi Vakif Muhtac Maasi mi daha fazladir? 2022 uc ayda bir diger her ay odeniyor bildigim kadariyla.

Bir de Vakif muhtac ayligi alanlar baska bir yere tasinacaklari zaman bagli olduklari merkeze haber vermek zorundalar mi ve bu durum ayliklarini etkiler mi?

Bu konular hakkinda bilgisi olan var mi?

Kalem

Basvurdum ama tasinirsam iptal olabilir mi muhtac ayligim ve iptal olursa 2022 daha mi avantajli olur onu ogrenmek istiyorum.

@okbliyasam sorun taşınma olsun be ablası:) il dışı ikamet değişikliği olduğunda taşındığın il kontenjanı etkilidir tabi muhtaç aylığında. ama çıktıktan sonra bunun ne kadar etkili olacağını bence vakıflar genel müdürlüğünden öğrenmeye çalış.

2022 aylığında ise vakıf değiştiği takdirde (ilçe dışına taşındığın takdirde) 2022 aylığı durduurlur. ama taşındıgın yerdeki vakfa başvurusan ve aylığın tekrar baglanırsa alamadığın tüm aylıklar da ödenir ve ödemelerin devam eder.

muhtaç aylığına baş vurmuşsun zaten. sonuçlanmasını bekle. olmazsa 2022 aylığına başvurursun. bir sene boyunca yeteri kadar ölçüp biçtiğini düşünüyorum. bu kadar düşünmek zarar getirir. eyleme dök artık ne yapacaksan:)

Kalem

Melek abla muhtac ayligi aliyorum Aralik 2017'den beri fakat bulundugum ilcede kisin isinma ve uzman hekim bulma problem oldu Istanbul'a anne babamin yanina tasinmayi dusunuyorum en azindan kis aylari icin.

Babamin emekli maasi var burada ise yalniz yasiyorum bu yuzden ayligim kesilir mi veya Istanbul'da kontenjan dolulugu olabilir nakil sirasinda kontenjan dolulugunda uzun sure ayligi mi alamama durumum olur mu?

Üst Alt