Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı ne kadar sürede bağlanır?

tekguc

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar raporum %46 engelli aylığı ne kadar sürede bağlanır. ve eve kontrol için geliyorlarmı. birde bugün bimere yapmış olduğum şikayeti okursanız bana bi yardımcı olun şimdiden Allah razı olsun.

Allahın selamı üzerine olsun. ben engelli bir vatandaşım. artık dayanacak gücüm kalmadı. ben 03.03.2015 tarihinde atatürk hastanesinde sağlık kuruluna girdim. ordaki görevli bana bir hafta sonra raporun sincan kaymakamlığı sosyal yardımlaşma merkezine posta ile gidecek dedi. bende tamam dedim bir hafta sonra kaymakamlığa gittim. raporumu sordum henüz gelmedi dediler. Raporun gelmesi birkaç haftayı bulur dediler. Ben ay sonuna kadar yani 4 hafta boyunca haftada iki sefer kaymakamlığı aradım. Her defasında raporun gelmedi dediler. 31.03.2015 tarihinde hastanede kontrolüm olduğu için sağlık kuruluna uğradım. Görevliye raporumun henüz kaymakamlığa gitmediğini söyledim. Oda bana öyle bir şey olamaz dedi. Kayıtları açtı baktı. Heyetten bir hafta sonra kaymakamlığa teslim edildiğini ve teslim alanın isim ve soyismini verdi. Ordan ayrılıp kaymakamlığa gittim. Orda tekrar raporumu sordum. Bana yine gelmediğini söylediler. Bende onlara teslim alan kişinin ismini soyismini ve tarihini verdim. Görevliler başladılar benim raporumu aramaya. En sonunda harf dosyalarında yanlış yere konullduğu için u harfli dosyada raporum ortaya çıktı.. ve ben ordan ayrıldım. Daha sonra engelli aylığı başvurusu için tekrar kaymakamlığa (sosyal yardıma müracaat ettim) ordaki görevli başvurunuz var dedi . raporun fotokobisini istedi. Bende verdim. Bir haftaya kadar evinize geleceğiz dediler. Bende tamam dedim ve ordan ayrıldım. Bir hafta bekledim kimse gelmedi tekrar kaymakamlıkta sosyal yardımlaşmaya gittim. Görevliye sordum kimse gelmedi dedim. Orda konu açılınca sizin engelli maaşı başvurunuz yok dedi. Bende ozaman neden geçen hafta raporumun fotokobisini aldınız dedim. Zaten Raporunuzda gözükmüyor dedi. Sizin engelli aylığı başvuru formu doldurmanız ve raporunuzun fotokobisini vermeniz gerekiyor dedi. Engelli aylığı için eve gelmiyoruz dedi. bende formu doldurdum. Raporun fotokobisini de verdim. tarih (09.04.2015) bana ayın 20.04.2015 tarihinde geliniz dedi. Bende oradan ayrıldım. Bugün 20.04.2015 tarihinde sincan kaymakamlığı sosyal hizmetler müdürlüğüne gittim. Sıramı aldım bekledim. Sıra bana gelince durumumu sordum. Bana sizin evinize gelecekler dedi. Bende geçen geldiğimde engelli aylığı için eve gelmiyoruz dediğini hatırlattım. Durakladı. Başka bir görevliye sordu. O görevli ayakta dikiliyordu. Önünde bilgisayar veya benim bilgilerimi görebileceği hiçbir şey yoktu. Oda bana biz sizin evinize geldik siz evde yoktunuz dedi. Sanki beni tanıyor evimi biliyor. Oysaki başından atıyor. bende ona dedimki ben rahatsızım evden dışarı çıkmıyorum. Gelmediniz dedim. Gelseniz bile kapıya not bırakıyorsunuz dedim çünkü daha önce bana söylemişlerdi. Not bıraktıklarını. Onuda geçtim zaten evden dışarı çıkamıyorum. Beni resmen 2 aydır ellerinde oynatıyorlar. Ben bir babayım ve oğluma simit parası veremiyorum. Eşimden ayrıyım. Birgün oğlumu yanımda ağırlayamıyorum onunla sarılıp yatamıyorum bunları hepsi parasızlıktan. Ve hakkım olanıda bu görevliler sayesinde alamıyorum. Ben gereğinin ivedi şekilde yapılmasını istiyorum. Çünkü intiharın eşiğindeyim. Bunada kaymakamlık binasında çalışan sosyal yardım vakfı görevlileri sebeb olacak. ALLAH şahidim olsun. Bir can gidiyor buna engel olun kime ne yazacağımı şaşırdım. Bu mesajım olurda elinize ulaşmadan ölürsem o görevlilerin hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Ben sincan sosyal yardımlaşma vakfı görevlilerinden şikayetçiyim.

Kardeş Allah yardımcınız olsun, ne diim ki insanları işte bu şekilde zorluyorlar, hiç kimse gerçekten görevini yapmıyor, bimer e gelince; bimer hiç bir şey yapmıyor, ne yapıyor biliyor musunuz? sizin bu yazdığınızın aynısını elektronik ortamda bulunduğunuz kaymakamlığa gönderiyor hepsi bu, bu güne kadar bende ne kadar şikayet etmiş olsam dahi hiç bir sonuç alamadım maalesef, sakın bimer e yazı yazmayın. Bu yazınız şu anda bulunduğunuz kaymakamlığa ulaşmıştır, bunu okurlar ve sizin eve yazı yaazarlar 1 haftaya kadar mektup gelir ( artık cevap olarak ne derlerse) intihar olayına gelince; sakınnnn yazık çocuğuna sen öldükten sonra o çocuğuyun hayatını ve geleceğini düşün ne hallere düşecek baba baba diye, elin bilmem neyi yüzünden değmez, tek çaresi var gidin kaymakam ile görüşün derimğ bir bir anlatın olayı randevu alıp tabii, tekrardan çok çok geçmiş olsun, sizin işinizi sadece kaymakam halleder saygılarımla.

Üst Alt