Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Aylığı normal PTT hesabımıza yatar mı?

Skymoon

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2022 Aylığı alan arkadaşlar maaşlar normal ptt kayıtlarında olan hesabımıza mı yatıyor ??

Skymoon

Hayır Ptt bankta olan hesabınıza yatmıyor. Eğer atmden çekecekseniz PTT size sosyal kart verecek onunla çekeceksiniz. Vezneden alacaksanız kimliğinizi verip Engelli Aylığı olarak belirtmeniz gerekiyor...

Skymoon VAAS dogru dıo.en güzelide ptt kartı almak içerde sıra beklememek ve günü geldiğinde istediğiniz saatte parayı alabılmek için.ben ptt kart ile alıodum 2022 yi kartta problem oldugnda içerden sıraya gırıp alıodum

-mka eyvallah kardeşim sağ ol kart icin başvuru yaparız o zamam

Skymoon

kart kolaylıktır.sabah erken getmene gerek olmaz öğle arası mesaı bıttı kaygısı olmaz aksam gece gündüz dilediğin vakıt çekersın maaşı.sıkıntı çıkarsa kı cıkmıo kolay kolay içerden halledersın maaşını.kolay gelsın güle güle harca .

Maaş bankamatikten cekmek icin normal ptt kartı olmuyormuş ? sosyal kart zorunlulugu varmış başvuru sonrası veriliyor mu -mka

Sosyal kartta - ptt kart gibi başvuru sonrası 15 gün sonra mı yoksa hemen veriliyor mu -mka

Skymoonadına postayla gelıo enazından öncelerı öyleydı çok beklememiştim.şimdi nasıl uygulanıyo bilmıom.sen başvur kaybedecegın bişi olmazkı nasılsa içerden alıon maaşı kart gelene kadar 1 2 maaş idare et.

Üst Alt