Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı onaylanırsa ne zamandan itibaren yatar?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Başvuru tarihinden itibaren mi yoksa onay tarihinden itibaren mi ?

kalkanbaligi 2022 aylığınız onaylandığı takdirde, vakfa başvuru tarihini takip eden ilk aybaşından itibaren ödeme yapılır size.
2022 aylıgına ne zaman başvurdunuz siz? 2022 aylığı için e-devlete baktınız mı hiç?

Kalem;

Evet abla baktım "Başvuru" aşamasında gözüküyor aylardır eksik bişey mi yaptım acaba

kalkanbaligi e-devlete tekrar baksana ablası bi. sonra orada yazanları aynen buraya kopyala. kimlik bilgilerini gizle ama.

Yardım Türü: Engelli Aylığı
Başvuru Tarihi : 06/04/2016
Yardımın Durumu : Başvuru

Son Ödeme Tarihi, Son Ödeme Miktarı, Son Ödemenin Durumu ve Toplam Ödeme Durumu sütunları boş...
Kalem

sosyal inceleme için vakıftan hanenize geldiler mi? geldilerse ne zaman geldiler?
yönetmelik gereği 2022 aylığı ile ilgili tüm iş ve işlemlerin en geç 1 ay içinde tamamlanması gerekir. sizde uzamış bu süreç. vakfa sürecin hızlandırılmasını söyleyin.
bir de hane geliriniz nasıl? hanede kişi başına düşen aylık gelir 392,49 TL altında mı?

Kalem

Evet gelirimiz o rakamdan düşük. Eksik evrak mı verildi acaba bilemiyorum.Eve gelmediler ayrıca evde bilgisayar falan elektronik alet çok fazla var önceden çalışırken almıştım. Bunlar engel olur mu ?

Bugün 2022 denetleme için eve geldiler

Nisanda başvurmuştum daha bugün eve geldiler.Ne zaman sonuçlanır ve nisandan itibaren mi yatar sonuçlanırsa ?

2022 aylığında banka hesabına bakıyorlar mı?

başvuru sürecindeyim şuan banka hesabına bakıyorlar mı ?

Kalem

Eve geldiler abla 2 gün oldu geleli hala başvuru yazıyor e devlette.Sonuç ne zaman belli olur ?

[FONT=Tahoma]44967058 nolu yardım talebiniz kabul edilmiştir. Başvurduğunuz SYD Vakfı ile iletişime geçebilirsiniz diye bir msj gelmiş bana maaş baglanmışşımı oluyor herkese saygılar[/FONT]

Kalkanbalığı şimdiye kadar onaylanmış olmalı edevlete bak bi. Aylık durumu "devam ediyor" yazıyorsa aylık bağlanmış demektir

kalkanbaligi

Başvurdugunuz halde neden onayı sisteme girmiyorlar banada aynısı olmuştu. Şimdi siz onlar yüzünden bir ay kaybedeceksnz haziran ayı içimde onaylansaydı temmuz başından birikmeye başlıcaktı ancak simdi yarndan itibaren temmuz olacagı için agostostan itibaren işlemeye başlyacak. E devletten bakacagınıza sürekli direk vakıfa gidip bildirin

Nisan mı ? Nisan olsa suan haziran ödemelerinde para almış olmanız gerk

Ben 2 mayısta başvurdum 22 haziranda 2 maaşa yakın yattı.1.5 2 ay civarı

bayramx;
bayramdan sonraki ilk gün gidip bu konuyu açıklığa kavuşturcam

2022 maaşı hakkında yardım edin lütfen

06 Nisan tarihinde başvuru yaptım eve 27 Haziranda geldiler(bayağı geç geldiler) bugün ise gidip sordum daha hesaplama aşamasında dediler 4 ay oldu hala herhangi bir sonuç yok. 144'ü ara dediler 144 aranmıyor.

- hesaplama ne kadar sürer ?
-başvuru tarihinden itibaren mi yatar ?
-onaylanırsa ne zaman alırım ?
-ekpss atamam olursa ve atamadan sonra onaylanırsa para alabilir miyim ?

Üst Alt