Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı raporumu yenilettim durumu nereden takip edebilirim?

Tekprens

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
5
mayıs ayında dolacak raporumu şimdiden yeniletmek istedim . başvurdum ama kabul olup olmadıgını nereden takip edebiliyorum acaba ?? e devlet bakılıyormuş ama nereden bakılıyor eğer kabul olduysa kaç senelik olduğu falan gözüküyormu raporun ?

-mka

yenileme oldugundan farklı olacagını sölediler heyetede girmedim ama su gun bugun gireceksin falanda demediler şu an hiç bişey bilmiyorum 28 inde hastaneye randevum var sanırım o zaman öğreneceğim neyin ne oldugunu ama e edvletten göremiyormuyum başvuruyu ??

Tekprens
yenılenemyen alınmayan raporu heç bi yerde göremessınız.e devlette görecek oldugnuz halen geçerlı olan eskı raporunuz olur.siz 28inde gittiğinizde heyete girersınız aynı gün yada 10 15 gün içinde yeni raporu alırsınız.eğer yenı raporda engel oranı %70 ve üzeri iken %69 un altına düşerse aldıgnz 2022 maaşında azalma olur yok 69 dan az ve aynı ıken %70 ve üzeri bi rapor olursa yenısı başvurnuzda alacagınız maaş mıktarında artış olur. o yüzden rapor oranı çok önemlı.

Üst Alt