Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığım 1 gün kala kesildi!?

Konular
30
Reaksiyonlar
0
Merhaba her ayın altısında 2022 aylığını alıyordm 26 temmuzda sigortalı işe başladım ağustos ayı aylığını almak hakkım değil miydi ? E devletten yattı görünüyordu dün ise geri çekilmiş durumuyla karşılaştım. Son aylık neden verilmeden kesildi yaklaşık 1 ay kadar bekledim sonuçta.

beyazgeceler
6sında alıosunuz ve 26 sında sigortalı işe giriksiniz.sizin 20 günlük hakedişiniz var.tam maaş vermezler.vakıftan 20 günlük için sorun.aldıgnız maaşın 3/2 demektır

beyazgeceler
SYDV ile görüşün, hepsini değil ama @-mka dediği gibi 20 günlük tutarı alabilirsiniz diye düşünüyorum. Tabii uğraş gerektiriyor ve zaten muhtemelen şimdi başvursanız bile 2 aya falan ancak yatar size yani siz iş yerinizden ilk maaşınızı alana kadar bile yatmayacaktır.

Kötü olmuş ya ben evde bakım maaşını almıştım nisanın 2 sinde siğortam başladı 13 ünde maaşı aldım son ayınkini hatta muhtaçlığı devam eden kesmiyorlar bile bide eğer ikametgah siğortalı kişiler ile aynı yerde değilsede aynı evde yaşanmadığı için kesmiyorlar siz daha iyi bilgi alabilmek için bu maaşı hangi kurum vasıtası ile alınıyorsa orayı arayın bir konuşun biz annemle öyle yapmıştık diye hatırlıyorum yine bir sorarım anneme muhtemelen sosyal politikalar il veya ilçe müdürlüklerini ikisinden biriydi arayarak öğrenebilirsiniz detaylı bilgi için arayıp sorun onlar yönlendirme yaparlar inşallah alırsınız maşınızı

Kevser er ben 2022 alıyodum dedigim gibi yok eve gelcez yok biz haber vermenden gelcez ee dedim sizin ne zaman geleceginizi biz nerden bilelim butun gun evde siz gelceniz diye bekleyemim ki ya 3 kuruş para alıyoduk onu da bize cok görduler yuzde 81 engellim var coklu hastalıgım ms bipolar nöröjen mesane rahatsiz olmasam neyse bir kere bu muhtaçlık durumununda yanliş yapmişlar hane gelirine degilde sadece en engelilin gelirine bakmalari lazım

ALBiNOGER
Yunus45
bana maaş verilirken birinde evdeydim öbürüde okulda okuldaysa yapacak bişey yok deyip kuruma sosyal politikalara, gidip görünmüştük ayrıca evet bu devirde kimin kime faydası var ki hane olarak hesaplanması yanlış bencede

beyazgeceler
hiç uğraşma vermezler 2022 maaşları peşin ödeniyor yani alacağınız maaş bu ayın parası sydd haklı mka bile yanlıs yönlendiriyor temmuzun maaşlarını aldın eğer para yatıp çekseydin bu para sende geri istenirdi

beyazgeceler
26 temmuzda sigortalı ise girmişsin. 2022 aylıkları pesin ödenir. sen 26 temmuzda sigortalı oldugun icin Ağustos ayligi hakkini kaybettin. öyle 20 günlük vs hiçbir sekilde para alamazsın. 6 temmuzda aldigin aylık zaten temmuz maasiydi' aldın. temmuz ayından alacağın alacağın yok. Ağustos ayini da zaten alamazsın.

Üst Alt