Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığım kesildi. Son yatan maaşı çekebilir miyim?

Trim

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
benimde maaşım kesildi

Reddedildi/Feshedildi (15/11/2017) (Diğer Aylık/Yardım Alma Şartlarını Sağlamama Nedeni İle)

vakıf benden roporun aslını istemişti bulamadım yenisinide çıkarmak için uğraşıyorum ondan dolayımı roporum sürekli

Trim rapordan dolayı kesilmemiş. aylık alma şartlarınızı kaybettiğinizden dolayı kesilmiş. hane geliriniz değişti mi? hanede kişi başına düşen aylık gelir 423,58 TL üstünde mi?

Kalem

10 yıl oldu maaş bağlanalı hiç denetime gelip gelir araştırması yapılmadı geçen geldiler roporu kabul etmediler güncellemediler eğer gelir testi olursa zaten alamam annemim ve abimin maaşı var abla o zaman ben yeni ropor için uğraşmıyım

hastaneye kayıt yaptlrmıştım yeni ropor için bir zararı olurmu ?

Trim valla ablası yeni rapor alıp da versen, yine de muhtaçlık degerlendirmesi yapılacaktır. her halükarda hanede kişi başına düşen aylık tespit edilecektir. hanede kişi başına düşen aylık gelir 423,58 TL'yi geçerse de aylık baglanmaz.

benim yardım Reddedildi/Feshedildi yazıyordu şimdi edevlette 1.132,98 TL ödemeniz hazırdır yazıyor para yatmışmı çekebilirmiyim ?

Yardımın Durumu

Reddedildi/Feshedildi (15/11/2017) (Diğer Aylık/Yardım Alma Şartlarını Sağlamama Nedeni İle)

Bağlandı mı bağlanmadı mı ne zaman kontrole inceleme geldiler işlem tamamlandı mı Trim

ben zaten maaş alıyordum bu ay nedense edevlette böyle yazıyor..

Ne oldu da edevlet de öyle yazar kesildimi yani, bulunduğun ilin sosyal dayanışma Vakfı'na telefon aç sor Geçmiş olsun @Trim

benim maaşım muhtelemen

11. ayın 15 de kesildi sebebide roporumun aslını vakfa vermemem bende de yok bu arada vakıf bilgilerimi güncellemedi ondan

Yardımın Durumu

ama para hesabıma yatmış

Son Ödeme Miktarı

1.132,98 TL

bende çarşamba günü 144 aradım durumu sordum bana cuma paranızı çekin bu ay son dediler bir gün sonra perşembe sabahıda arayıp size yanlış bilgi vermişler para yanlışlıkla yatmış çekerseniz geri alınabilir dediler şimdi parayı çeksem ne kadar geri öderim ? ücretsiz avukat tutabilirimiyim çok üzüldüm inanın kalbim kırıldı 10 yıldır ne arayan ne soran vardı kapıya bir adam geldi ve maaşım kesildi maaş bağlandığından beri 2007 yılından beri gelen olmadı ...

@Trim başka yerde de sormuşsun. sonra gelip ayrı başlık açmışsın.
diğer başlıklarda yazdıkların da buraya taşınsa iyi olur. bu konuda yöneticlerden yardım isteyeceğim. dağınık halde dutran mesajlarıı buraya taşımalarını rica edeceğim.

ablası senin 2022 aylığın kesilmiş. sana aralık dönem aylığı hatalı olarak ödenmiş görünüyor (nasıl bir hata yaptılarsa artık). bu parayı hak etmiyorsun yasal olarak. çektiğin takdirde çektiğin paranın hepsini senden geri isterler.

karar senin. ister çek ister çekme. lakin çektiğin takdirde 1132,98 TL'nin senden geri isteneceğini senin de ödemek zorunda olduğunu bil.

Üst Alt