Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 aylığımı bankaya yatırıp kredi ödersem bir aylığım kesilir mi?
-mka hesaba yatırilan paranin maaşın kesilme nedeni oldugunu okumuştum. Ben maaşı alınca banka hesabına yatırıp kredi odemesi yapıyorum. Bankaya gitmemek için bu şekilde ödüyorum. Bu bir problem olur mu ?
sunnshine
2022 de giderlere söyle bakıolar.eğergider harcamalar gelirden çok ise aradakı farkı gelıre eklıolar bu da maaşın kesılmesıne sebeıyet verebiliyor.bankadakı hesaplarda alınan faizin 2 ile çarpımını alıolar.mısal siz aylık 100tl faiz alıosanız bu 200 tl olarak gelıre eklenır.siz banka hesabına değil kredi borcuna yatırdıgnız için bişi olacagını sanmıom
Hayır, bir sorun teşkil etmez. Mevzuat sadece vadeli hesapları kapsamakta. Kredi çekip ödemenizi banka kanalı aracılığıyla yapsanız dahi hiçbir problem yaşamazsınız. İstediğiniz kadar da kredi çekebilirsiniz ancak, araba, motor vb. taşıtlar aldığınızda gelire ekleniyor ve duruma göre maaşın kesilme ihtimali var. Onun dışında kredi çekmek ve kredi ödemek, hiçbir sorun teşkil etmiyor.