Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığımı postaneden değil de bankadan almak istiyorum. Ne yapmalıyım?

dereli_47

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
2
merhaba arkadaşlar,

ben özürlü maaşı almaktayım fakat bizim burda maaş günlerinde ptt de çok fazla sıra oluyor ve çoğu zaman da para bitti deniyor bu nedenle özürlü maaşımı ptt den değil de herhangi bir bankadan alabilir miyim ?

bir sorum daha olacak babamdan kalan bir kaç tarla ve bir ev var şuan abimin üzerine kayıtlı eğer bunları kendi üzerime alırsam özürlü aylığım kesilirmi?

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim..

üste birşey kayıtlı ise kesilir diye biliyorum... banka'dan verilmiyor ama direkçe verirsen eğer direkçn kabul olursa postacı paranı her maaş zamanı kendisi evine getirir.

y.ikiz;

e devlet şifrem var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum cevabını bekliyorum ayrıca verdiğin link evrak takibi için ne işe yarıyacak anlamadım.

e devlet e girdiğinde 2022 arama yaptır karşına çıkanlardan işlemini yapabilirsin sanıyorum 4c banka değişikliği yazıyo bir bak istersen

Degerli arkadaşım dereli_47 2022 maaşınızı bankaya aktarma şansınız yok emekli sandıgı pirimsiz ödemeler tarafından baglanan engelli maaşları ptt müdürlükleri tarafından verilmektedir.
2 ci olarakta abeyinizin üstüne kayıtlı malları kendi üstünüze aldıgınızda maaşınız kesilecektir.maddi durumunuzun iyleştigine karar verilir sevgi ve saygılarımla

"izmirli kazım" kardeşim ben de senin gibi düşünmeye başlıyordum ki y.ikiz arkadaşın dediği e devlete girince gerçektende 4c banka değişikliği diye bir link varmış tıklanınca 4c maaş bilgileriniz bulunamıyor gibi birşeyler yazıyordu bu "4c banka değişikliği "linki nedir ne işe yarar bilgisi olan varsa ve buraya yazarsa bizi de bilgilendirmiş olacaktır.

Arkadaşlar 2022 Maaşları Kesinlikle Kesin Süretle Banka Ödeme Yapılmadıgı Konusu 09.03.2011 Tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdürlü Tarafından Bilgi Aldım Üst Düzeydeki Yetkili Kişilerde Kesinlikle 2022 Maaşları Ptt Alınmaktadır Bankalar Aracılıgı İle Ödeme Yapılmamaktadır Bilgisi Verilmiştir İyi Günler Diler Saglıklı Mutlu Günler Temenli Ederim

2022 maaşlarının bankadan alınması şu anda söz konusu değil. Fakat maaşınızın eve getirilmesi için bir dilekçe yazıp gönderirseniz, maaşınızı ev/konut'ta alabilirsiniz..

Aşağıdaki dilekçeyi yazıp aşağıdaki adrese yollarsanız bundan sonra maaşlarınızı konutta alırsınız.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Pirimsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü
Yaşlılar Sosyal Güvenlik Dairesi başkanlığı'na

...........Sicil numarası ile 2022 kanun kapsamında maaş almaktayım, Kurumda bulunan raporumunda göz önüne alınıp ağır özürlü olmamdan dolayı maaşlarımın konutta ödenmesi gerektiğini ve tarafıma yazılı yanıt verilmesini arz ve talep ederim.

isim soyisim
tarih
tc kimlik numarası
imza
adres

Dilekçenin gönderileceği adres: Pirimsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü Tuna Caddesi No:7 Kızılay/ANKARA

arkadaşlar bugun ptt gitim 2022 maaşları aktarılmıyormuş zirata aktarcaktım aktarılmadı nedense e devlette link kaldırılmıs ne yapmam gerekli

bilen varmı acaba

link var ama benim üc aylık aldıgım gözükmoyr ne yapmam gerekli

2022 maaşı için banka degişikligi söz konusu degil

arkadaşlar 2022 aylığı ödemeleri PTT aracılığıyla ödeniyor. Banka aktarımı söz konusu olamaz.
bir de adresine ödeme dururmu var. o da yine PTT aracılığıyla.
PTT kart edinerek maaşlarınızı çekmeye çalışın.
PTT kart için PTT'ye başvurun.

Kimligim kayboldu engelli kinlik kartım var ama maasımı vermiyorlar ne yapmalıyım

nzfcnr94

Var nüfus müdürlüğüne yenisini çıkarırlar ama ücretli

Ptt kart sahıplerı başka bankalara eft yapabılıyormuş fakat eft ucretlerı astronomık :)

[FONT=Verdana]1-100 TL : 6 TL[/FONT]
[FONT=Verdana]100-250: 12 TL[/FONT]
[FONT=Verdana]250-500: 13 TL[/FONT]
[FONT=Verdana]500-1000: 19 TL[/FONT]
[FONT=Verdana]1000-1500: 25 TL[/FONT]
[FONT=Verdana]5000-10.000: 25 TL[/FONT]
[FONT=Verdana]10.000-15.000: 40 TL[/FONT]
[FONT=Verdana]15.000-20.000: 45 TL[/FONT]
[FONT=Verdana]20.000-30.000: 50 TL[/FONT]

Ptt den değil de bankadan alsak ne iyi olur du mecbur ptt den alacağız

Üst Alt