Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığına başvurdum. Eve heyet ne zaman gelir?

Emir3527

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm 30.11.2017 tarihinde başvuru yaptım 02.12.2107 tarihinde heyet geldi evde yoktuk gitmişler heyet tekrar ne zAman gelir

heyet derken???? eve 15 kişi mi geliyor?

normalde eve bulamazlarsa telefon ediyorlar. telefon etmemis olmalari imkansiz.

Eve gelmişler yoktuk komşularda burda oturmuyor demiş gitmişler tekrar gittim gelecez diyolar gelen giden yok

@Emir3527 Komşularin burada oturmuyor demeleri yanlış olmuş. Neden böyle demişler acaba?
15 gün içinde gelirler memurlar.

thinkpad
Telefon falan etmiyorlar ansızın geliyorlar.
Sizden duyuyorum önceden telefonla haber veriliyor diye

Anidende gelseler onada razıyım yarın 1 hafta olacak inş gelirler

Yeni taşındım kimse tanımıyor diye

Emir3527
anladığım kadarıyla heyet gelmeden önce taşınmışsınız. heyet geldiğinde ise yeni adreste yokmuşsunuz.

e-devlet şifreniz varsa e-devlete girip 2022 aylık bilgilerine bakar mısınız? orada bilgileriniz görünüyor mu? bilgiler görünüyorsa, başvuru tarihinde ve aylık durumunda bir şey yazıyor mu?

Tekrar gelecegiz dediler ablacıgım birde (2016 yılında muhtaç olmama yazıyor) çocuk parası içinde başvuru yazıyor 30.11.2017

normalde bir hafta içinde geliyorlar ama sizin durum farklı olmuş gelmişler geri dönmüşler falan şu an kim ne dese yalan söyler

Üst Alt