Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığına esas raporun sevk alınmadan düzenlenmesi bir soruna yol açar mı?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
Selamlar.Eşim için engelli maaşına bağlanmak için hastaneye gidip engelli raporu aldık.Fakat vakıftan sevk almadan raporu çıkarttık.%74 rapor oranı aldık.Raporu sevk edilmeden aldığımız için için vakıf 2022 engelli maaşı bağlar mı?Bu konuda kesin bilen arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum.Saygılar...

bende merak ediyorum sevk siz engelli raporu alırsak ne olur cuma günü bende heyete girecem vergi muafiyetinden faydalanmak için vergi dairesinden gidip sevk alacam...

2022 de vakıf sevk etmez.senden sadece maaş için başvurunda raporunu ister.raporun yoksa rapor getırmen gerek derler sözlü olarak.kısaca sevke gerek yok

Başgedikli
Kardeşim, kaymakamlıklara bağlı sosyal yardımlaşma vakıfları,engelli maaşı için mevcut bir raporunuz yoksa mutlak surette hastaneye sevk eder,şayet elinizde alınmış mevcut bir raporunuz varsa bunun üstünden işlem yapar,
Yani,sizin endişelenmenize gerek yok,bu mevcut raporunuz geçerli olur.
Zira,bende engelli raporumu kendi şahsi başvurumla yapmış ve bu sayede engelli maaşımı vakfın onayı ile alma hak kazanmıştım.
Geçmiş olsun.

Hastaneye şahsi başvurursanız sağlık kurulu için ücretini ödemeniz gerekir. Sevk alarak gider ve kuruldan engelli raporu çıkarsa ücret ödemezsiniz.

Mehmet005
vakfın sevk yetkısı oldugnu sanmıom.vakıf senden 2022 baglanamsı için gereklı belgeleri ister .raporda bunlardan biri oldugu için raporunu getir der. al sana sevk belgesi gitte hastaneden rapor versınler demez
Bulent51
ben telefonla şahsi başvuru edip randevu aldım ve raporu ücretsiz aldım.rapor öncesi tel açıp randevu alın

Üst Alt