Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Aylığına Kredi Kartı veren Bankalar hangileri?

addams

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, %81 engelim var. 2022 aylığı alıyorum. Fakat bazı sorduğum bankalar sanırsam sigortam yeşilkart olarak geçtiği için kredi kartı veremeyeceklerini söyledi. ziraat & garanti bankalarına sordum şimdilik. Tam hatırlamıyorum fakat emekliliğimin bağkur olması gerekiyormuş kredi kartı alabilmem için, Herhangi bir bilgisi olan var mı? Kredi kartına ihtiyacım var fakat alamıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Kredi kartı vermeleri zor normal banka kartı ile de herşeyi yapabilirsin hesapta para olması şartı ile ama :)

banka kartı ile veya ininal gibi ön ödemeli bir kart tipi ile alışveriş yapabilirsiniz engellilere pek kredi kartı vermiyorlar. zaten almanız da iyi olmaz ödeyemezseniz borçlanıp zor duruma düşebilirsiniz. ama illaki lazım ise kuveyttürk bankası na 1100 tl hesap açıyorsunuz bloke koyup 1000 tl limitli kredi kartı veriyorlar yani blokeli kredi kartı kullanım ve ödeme durumunuza göre ilerleyen tarihler de bloke kaldırılabilir şimdilik yazacaklarım bu kadar sevgiler saygılar.

Engelli kredi kartı veriyorlar mı sizce

Ptt`ye gittim memur dedi engellere ne kredi nede kredi kartı veriyoruz sadece emeklilere kredi veriliyormuş başka bankalara gidiyorum onlarda diyor git Ptt`ye hiç bir banka ilgilenmedi hani veriyorlar kredi kartı maaş üzerinde hepsi yalan boşuna gitmeyin engelli maaşı üzerine kredi kartı vermiyorlar engellileri insandan saymıyorlar

Jokersiz45

Tabiki saymıyorlar bizi insan yerine senede iki kere üç kuruş zam verirler onuda ballandıra ballandıra anlatırlar o kadar

Caner Giray
Kardeş oda vermez diğeri de vermez hangisine boyun eğip muhtaç olup bana kredi verin diyeceksin

tolg@
Bu ülkede engelli olmak suç sanırım

Engelli aylığı yardım olduğu için ve kesilme ihtimali olduğundan kredi verilemez.

Engelli yardımı, emekli aylığı gibi hak olsaydı eğer kredi verilirdi.

Düşük limitle de olsa vermeleri lazım

Üst Alt