Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığına kredi kartı veriliyor mu?

siradan1

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Hangi banka verir limiti nedir?
Kart kullanırsam eğer aylığım kesilir mi

Bende bu konuyu cok merak ediyorum kardesim ins veriliyodur internetten arastrdim veriliyor diyo ama dogruluk payine hic bi fikrim yok

[FONT='inherit'].[/FONT]
2022 engelli aylığı alan kişiler kredi çekebilir mi?

[FONT='inherit']Gelirini belgeleyebilen herkes kredi çekebilmektedir. Ancak 2022 engelli aylığı alan kişilerin maaşları 3 ayda bir yatırılmakla birlikte, her yıl vakıf tarafından engelli aylığı alan kişi yeniden ziyaret edilmekte ve gerekli kontroller yapıldıktan sonra 2022 engelli aylığı almaya devam edip edemeyeceği yeniden değerlendirilmektedir. Mevcut raporunun geçerliliğinin koruması halinde kişi engelli aylığı almaya devam etmektedir.[/FONT][FONT='inherit']Kişi aylığını herhangi bir banka veya PTT aracılığı ile alıyor ise kredi başvurusu yapması ve kredinin değerlendirilmesi daha sorunsuz olmaktadır. Bazı bankalar engelli kişilere yönelik bir takım kredi kampanyaları yapmakta ve kredi notu da baz alınarak kredi başvuruları değerlendirilmektedir.[/FONT]
[FONT='inherit']Kredi başvuruları olumlu olarak sonuçlanan kişilere ait kredi taksit ödemeleri 3 ayda bir yapılmakta olup genellikle maaş gününe göre ödeme planı çıkarılmaktadır.[/FONT]
2022 engelli aylığı alanlara hangi bankalar kredi vermektedir?

[FONT='inherit']Engelli maaşı alan kişiler mevcut gelirleri ve kredi notlarına bağlı olarak birçok bankadan kredi alabilirler. Ancak engellilere yönelik bireysel kredi kampanyası düzenleyen birkaç kurum var. Bunlar;[/FONT]

• Koç Finans-Engelsiz Kredi: Kredi başvurusunu Koç Finans’a bizzat giderek yapabileceğiniz gibi 0216 556 03 03 nolu telefondan müşteri hizmetlerini arayarak da kredi başvurusu yapabilirsiniz. Buradan yapmış olduğunuz başvurularda dilerseniz kredi evrakları adresinize kurye ile de gönderilmektedir. Kredi başvuruları ortalama 10 dk içinde sonuçlandırılabilmektedir.
  • PTT-Engelli Kredisi: Maaşını PTT’den alan emekliler için kredi verilmekte olup, 2022 engelli maaşı alan kişiler de bu kapsamda kredi başvurusu yapabilmektedir. Kredi başvurusu, PTT ile anlaşması olan bankaların onayına gönderilmekte ve onay alındıktan sonra da bireysel kredi sözleşmesi imzalanarak kredi ödemesi PTT şubesinden yapılır.
[FONT='inherit']Yukarıda belirtilen kurumların dışında diğer bankalardan da kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ancak mevcut kredi notunuzun düşmemesi ve kredi sicilinizin olumsuz etkilenmemesi için, öncelikle banka şubelerinden detaylı bilgi alıp daha sonra başvurunuzu yapmalısınız.

Başka bir kaynaktan alıntı yapıldı...[/FONT]

Belgeliyen kisi demissin kardesim 2022 maaşı nı nasil belgelicez ? Nerden cikarcaz bilgin varmi ?

Yada söyle diyim e devlette sindiye kadar aldıgım aylıkların sonucu var o sonuçlamı bas vurmaliyim yoksa farkli biseymi pki o belgeyi yani sonucu nerden nasil cikartabilirim ?

Ben garanti bankasina kredi karti basvurusu yapmistim vermediler

2022 maaşıyla kredi veya kredi kartı alan var mi

Eylülden itibaren kredi veya kredi kartı alan var mı 2022 maaşıyla

kolay kolay hiç bir banka engelliye kredi kartı vermez. ama çok lazımsa Kuveyt türk e gidin 1100 tl önceden peşin yatırırsanız bloke koyup 1000 tl limitli kredi kartı veriyorlar fakat gününde ödemeniz gerekiyor bir kez aksarsa ödeme bir daha kolay kolay alamazsınız saygılar.

kredi kartı

Arkadaşlar merhaba engelli maaşları aylık oldu 754 tl aldım şimdi ben ptt ye gidip kredi kartı istesem verirler mi ???

2022 tabii olupta kredi kartı alan var mi??

Arkadslar maaşlar aylık olduktan sonra kredi kartı alan var mı çok yere başvurdum ben olumsuz çok değil 500 750 kadar limitli gerek onuda vermiyor adamdan sayılmıyoruz

2022 maaşla kredi kartı yeni sisteme göre alan var mi

Maaşlar aylık olduktan sonra kredi kartı alan var mı?

Zannetmem vereceklerini ama enparayi bi deneyin yinede belki verir.

Merhabalar, bu konuda bazı şeyleri netleştirmekte öncelikle fayda vardır.

Öncelikle kredi kartı alabilmeniz için başvuru yapmanız gerekiyor, başvuruyu yaptığınızda banka sizi belirli kriterlere göre değerlendirmeye alıp, oto yada manuel sistem ile başvuru değerlendirilip size yanıtı SMS yada çağrı şeklinde bildiriliyor.

Kredi kartı kriterleri;

Buradan da okuyabileceğiniz üzere kısaca belirtmek gerekirse, Kredi notunuzun belirli bir seviyede olması lazım ve bu benim babam ve çevremdeki deneyimlerim neticesinde en az 700 puan olmalı ki zaten belirttiğim linkte de bu belirtilmiş.

Daha önce belirli bankalarla yine kredi veya kredi kartı ürünü üzerinde borç kapatmanız gerekiyor, eğer geçmiş banka deneyiminiz yoksa ilk kredi kartı alma deneyiminiz açıkçası çok kolay oluyor diyemeyiz.

Daha önce bir işte çalışmış ve SGK kaydı olması şartını neye dayandırıyor bankalar tam olarak anlamadım, olsa iyi olur bu şartı yerine getirmeniz ama, açıkçası pek dikkate alınmıyor bunu söyleyeyim.

Kredi için kesinlikle, en az 3-6 ay arası SGK kaydı dökümü + bordro isteniyor diye biliyorum fakat duyduğuma göre de Denizbank gibi yerlerden kredi çekenler var engelliler arasında, bu umut vaat eden bir olasılık, denemekte fayda var. Şuan en engelliye yakın diyebileceğimiz bankalar bana göre; PTT, Ziraat, Denizbank ve Akbank'tır. Hele hele Akbank bir kaç ay öncesine kadar kredi kartı ürününü resmen herkese dağıtıyordu fakat şuan durumlar nasıl bilemiyorum açıkçası.

kredi kartı

Arkadaşlar merhaba benim engelli maaşım aylık oldu kredi kartı istesem verirler mi lütfen cevap yazın

2022 aylığı ile kredi kartı alan var mı?

Merhabalar,2022 aylığı ile kredi kartı alan var mı?

2022 ması ile kredi kartı alabilirmiyim

Merhaba hakan ben acil kredi kartina igtiyacim var lise son ogrencisiyim 19 yasimdayim staj yapiyorum ondan belli bi miktar ucret aliyorum ve 2022 masim var hangi bankadan kredi karti alabilirim lutfen yardim edin

Engelli maaşı ile kredi kartı almak mümkün değil mi?

merhabalar şu anda çalışmıyorum engelli maaşı alıyorum bu maaşla kredi kartı başvurusu yaptım çoğu bankaya alamadım sizlerin tavsiye edebileceği banka varmı engelliler için veya engellilere özel indirimli kredi kartı alabileceğim banka ilginize teşekkürler.

2022 alanlara kredi verilmiyor, çünkü 2022 yardım grubu dur, maaş değildir, 2022 her an kesilebilir ve garantisi yok bu sebepten dolayı kredi verilmiyor.

Üst Alt