Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığında kesinti oluyor mu? Aylara göre tutarlar arasında neden fark var?

korhus

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Geçen ay 790 lira yatan maaş bu ay 720 lira görünüyor e-devlet te bunun sebebini bilen var mı acaba,saygılar...

Geçen ay zam oranları yansımıştı. O yüzden biraz yüksekti. Şimdi normal maaş yatırıldı. Değilse kesinti falan yok. Sizin hesabınızda yanlışlık olabilir.

Kesinti falan yok. Geçen ay ocak ayının zam farkını aldınız. Bu ay da normal masş tutarını.

Geçen ay 70 TL zam farkı vardı Ocak ayının 650 TL den 720 TL ye çıkmıştı maaş ama zam miktarı belli olmadığı için Ocak ayında da eski maaş yatırıldı yani 650 TL 70 TL lik zam farkida Şubat maaşına eklendi ve 790 TL yatırıldı bu ay normal maaş alıyoruz 720 TL olarak bu herkeste böyle sadece sizde değil umarım anlamissinizdir

2022 aylığındaki kesinti

Arkadaşlar merhaba,geçen ay zamlı ( 1.605 ) tl aldığım maaşım az önce e-devletten baktım 1.298 tl yatmış. Ben bu kesintinin sebebini merak ediyorum. Sizce ne olabilir?
Saygılar.

Ocak ayı zam farkını Şubat'ta verdikleri için fazla aldın. Kesinti falan yok

Anladım arkadaşlar çok teşekkür ederim.

Üst Alt