Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığında kredi kartları gelire dahil ediliyor mu?

altay

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Abim %70 engelli raporun hastaneden cuma günü aldı. Geçtiğimiz yıl ışten ayrıldı, şuanda yeşil kart var. Bu hafta 2022 aylığına başvuracak, bankalarda sadece 2 kredi kartı ve avans hesabı var, ayrıca yakın zamanda bitecek olan aylık ödediği 830 tl. ıhtiyaç kredisi var, herhangi bir geliri yok. Evde 5 kişi yaşıyorlar (2'si küçük çocuk), hanede 1 kişi sigortalı olarak çalışıyor ve aldığı maaş 2450 tl. Ev kira.
Aylık başvurusunda kredi borcu, kredi kartlarının limitleri ve avans hesap gelire dahil ediliyor mu?
Kalem hanım da aydınlatırsa seviniriz.

Kredi kartı ve avans hesap gelir değildir bankanın size açtığı kredidir harcar ödersiniz sorun olmaz benim bildiğim benimde var çünkü maaş aldığım banka verdi

2022 de ödedıgınız borçlara bakmazlarçgelırlere bakılıo avaqnsda gelırden sayılır.kırada imişsiniz sadece emsal kıra bedeli gelır hesabından düşülür.kıra değil emsal kıra!. örnegın emsal kıra bedelı 600 tllık evde ıkamet edıonuz tek gelır 2450 ise bundan 600 tl düşülür 1850 tl olmus olur gelırınız ve bu mıktarı çocuklarda dahil olmak üzere bölerek gelrınız ortaya çıkar 1850 / 5 : 370 bu durmda gelrı şartınız tutuo ama avansı eklemedım onuda eklemenız gerekıo ya da 703,97 x 5 :3519,85 tl yı geçmemesı gerekıo eve gıren paranın(burda emsal kıra bedelını bılmedııgm için düşmedım emsal kırayıda düşerlerse daha da avantajlı olursunuz)

Üst Alt