Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığını PTT'den almak zorunlu mu?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
108
ben 3 dan 3 aya maaş alıyorum ptt den almak istemiyorum maaşı almaya gidince para kalmadı diyorlar

Ahmet T tüm yaşlılık ve engelli aylıkları
Ptt ye yatırıyor kurum

tüh ya para yok diyorlar neden kine e devlet şifresi alcam yarın maaş günü

Ahmet T

yaho kardeşim istediğin bankaya aldırabilirsin . yalnız ptt sana promosyon parası verdimi sözleşmen devam ediyorsa promosyon parasını iade eder başka bankadan tekrar promosyon alırsın.

e devlet sistemi üzerinden maaşını istediğin yere taşıyorsun.

bilmiyorum promosyon parası ne demek ki

İron belirtmis oldugun prosüdür emeklilik aylıkları için geçerli değilmi devletin verdiği 2022 maaşı ve yaşlıliÄ· muhtaçlık maaşında geçerli degıl diye biliyorum
Yanlışmı biliyorum.

bankaya hesap açtırıp para yüklersen maaş kesiliyor

İron devletin ptt ile anlaşması böyle uzun yıllardır
Sadece bakım aylıkları ziraat bankasına yatıyor.

bizim burda iki tane ptt var yukarıda ve çarşıda
çarşıda olanın sırası az bir ve ya iki kişi çarşıda olanda para bulunuyor
yeni açıldı çarşıya
neden 2022 aylığı deniliyor ?

ciddi misin şimdi kalp krizi geçirecem

Ahmet T

şaka yaptım yasa gereği 2022 maaşı denilmiş. hangi semtte oturuyorsun Ben de Ankara doğumluyum.

bugün maaşı aldım 1795 lira normal mi

Ahmet T

raporun % 70 ve üstü olduğu için bu ayda 1796,17 TL alman gerekiyor. dolayısıyla aldığın maaş 1796,17 TL
1795 TL değil. aldığın maaş doğru.yanlışlık yok.

arkadaşlar 2022 aylıkları PTT aracılığıyla ödenir. PTT dışında banka vs aracılığı ile ödeme yapılmaz. sadece PTT aracılığıyla ödeme yapılır.

biz niye devletten aldığımız parayı bankaya yatıramıyoruz

arkadaşlar 2022 aylıkları PTT aracılığıyla ödenir. PTT dışında banka vs aracılığı ile ödeme yapılmaz. sadece PTT aracılığıyla ödeme yapılır.

hemşo 3 4 yıl evvel kesilene kadar ppt kart ile alıodum bıde denizbankın kartını vermişlerdi ordanda çekilşiyodu şuan denizbankla anlaşması devam edıyormu o zamanlar promosyon yoktu.promosyon çıktıgı için belikde artık denizbank şubelerindden çekilmıyordur

İron

gerçi iptal olup olmadıgınıda bilmiyorum ama satıldığı için artık 2022 maaşında kartları geçesiz olmuş demekki.

Üst Alt