Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları sorgulamalarınızı e-devletten de yapabileceksiniz.

Kalem

Emektar Üye
Konular
108
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar burada geçenlerde bir üye arkadaş sayesinde ben de bilgilendim. 2022 ve sosyal yardım sorgulamalarınızı e-devletten de yapabilirsiniz.
Şu an hangi bilgiler veriliyor tam bilmiyorum. Ben e-devlet kullanmıyorum. Bildiklerinizi burada siz aktarırsınız bilmeyen arkadaşlar da öğrenirler sayenizde:)
Bu bilgiyi paylaşan arkadaşımızın mesajı:http://www.engelliler.biz/forum/202...rede-sgk-evrak-takip-iptal-3.html#post1390659

evde bakım aylıkları henüz bütünleşik sisteme geçmediği için onu göremezsiniz sanırım. O da bütünleşik sisteme dahil olunca evde bakım aylıkları bilgilerinizi de gorebilirsiniz buradan.

e devlete giremiyoruz çünkü şifreyi doğru girdiğimiz halde yanlış diyen bi sistem var

abla evrak takipte hiçbişey çıkmıyor 144 e de ulaşamıyorum ben baglancak mı baglanmicak mı bilmiyorum nasıl anlarım
bnm ikametgahım ailemin oldugu yerde o yüzden ordan başvuru yapmıştım sosyal yardımlaşmaya. ama ben kütahyada yaşıyorum buraya mı aldırsam tekrar başvuru mu yapsam anlamadım yani. 7 subatta ben evdeyken eve gelip denetim yapmışlardı bana büyük ihtimalle alırsın demiştiniz mart ayında

Üst Alt