Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 aylıklarında her yıl gelir testi yapılıyor mu?
Skymoon
maaş baglanınca her yıl tekrardan başvuru yapmana gerek yok 022 maaşlarında kontroe geldıklerını duymadım 5 yıl kadar aldım heç gelmedıler sistemden görüyolar.maaşımı sıstemden incelemısler muhtaçlıktan cıktı dıye kestıler ama haber bile vermedıler maaş gunu gelınce havamı aldım öyle öğrendım o zamanlar e devletten takıp yoktu şimdi her ay 3.den itibaren bazen dahada erken e devletten maaşın yatıp yatırılmadıgına bakılıyo
-mka Eyvallah hocam cok anlaşılır oldu :d Neyseki e devlet varki takip edebiliyoruz -mka peki kardeşim muhtaclıktan cıktı diye kestiklerinde gelir kriterleri fazlamıydı
Skymoon
o zaman 3 ayda 1 verılıyodu ve tamda bayrama denk gelıodu maaş bayram ahrçlıgı olur dıe bazı düşüncelerım vardıkı cekemye gedınce maaş yok havanı al dedıelr e devletten baktım muhtaclıktan cıkmısm haberım bıle yok kestıklerınde hem fazlaydı hem deıldı nasıl dıcen.maaş baglanırken engellinin gelrıne bakıolardı sonra aile gelrine bakılmaya baslayınca geçtım ve maaş gümledi .bari bayram üzeri verselerdı.neyse canım saolsun yav