Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıklarını komisyon ödemeden Ziraat Bankası'ndan alabilirsiniz

Konular
19
Reaksiyonlar
0
2022 maaşları ziraat atm de rahatlıkla çekebilirsiniz komisyon almıyor ben bugün çektim tabi karttı olanlar

Fatma mehmet

kartlı çekımlerde 3 5 lira gibi bakıyeler mutlaka kalıo tamamı çekılemiyo dolayısıyle bi çeşit komısyon haraç alınmıs olunuyo ha dersin ki yav 3 - 5 liradan ne çıkar diyecek olursanda senden 3 5 benden 3 5 alınca toplamda bi dünya para eder.

Ugurkrdg evet sosyal kartı olan lar zaten ptt matikte para olmuyor ben bu gün 1440 tl çektim komisyon almıyor taa ptt matik aramayın dekonta yazıyor zaten işleminizdin bankamız sizden ücret talep edilmemiştir diye yazıyor

@-mka zaten 1440 tl vardı hepsini çektim kaldıysa 60 kuruş kaldı

@Ugurkrdg ne istedinizi ben sana diyorumki komisyon almıyor se 3 vs 5 tlden bahsediyon ben sizlere kolaylik olsun diye yazdim yoksa kimin nereden cekecegi benim umrumda degil

sade ptt den alınır diye biliyordum ben,
bugün maaşı aldım 720 lira

-mka

Ben seni destekledigimi demek istedim neden onlara kalsın ki 3.5 tl totalde iyi para eder

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ugurkrdg 3 5 lira kimseye kalmaz örnegin mebla zaten senin misal bakım maaşı biay1300 tl çekersin öbur ay 1310 tl çekersin senin 3 5 tl ye bankanın ihtiyacı yok kurusu kuruşuna alacaksan ptt sıra alacaksın saatlerce beklicen tam sira sana geldiginde para kalmadi biraz bekleyin diyecekler

Fatma mehmet
Benim sosyal kartım var hiç vezneden cekmedim daha

Yarın bende ziraate gidecem PTTMatik daha uzakta ve yüksekte bakalım komisyon alicakmi ziraat yazarim yarın.

PTT kart ile çekemedim boşuna gittim pttden çektim yine

1a7d38bfa485ab1e120eb3286b4eff73.jpg
ilk defa mesaj da geldi alışveriste oluyomuş sanırım

Ptt kart maaş Veya başka havale alma havale yollama fatura ödeme ve her türlü alışveriş yapılır. Bu kart sadece maaş için değil aynı banka kartıdır

Sosyal kart sosyal yardımlaşma derneğinin öğrenci ve Yeni doğan çocuklara 2 ayda bir yardım ettiği ve sadece annelere verilen karttır. Bu kartla anneler sadece bu yardımı çekebiliyor.kart başkada bir işe yaramaz. Sizin 2022 maaşı için ptt den aldığınız kart ile herşey yapabilirsiniz

Ayrıca ptt kartınızla istediğiniz bankanın atm sinden maaşınızı çekebilirsiniz sadece 5 veya 6 lira gibi bir ücret kesiliyor. Bazen acil oluyor eğer zor durumda kalırsanız bankaların ortak atm lerinden çekebilirsiniz.ptt internet bankacılığı hesabını açıp paranın yatıp yatmadığını öğrenir ve gece yarısı fatura ödeyebilir veya birine havale yapabilir yada her türlü alışveriş yapabilirsiniz

önceden alıyordu şuan ziraatbankası komisyon almıyor.. doğrudur Fatma hanım

Üst Alt