Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 başvurum kabul edildi. Ekim'de kaç TL alacağım?

Orhanejder

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaslar hepınıze gunaydın öncelikle bı sorum olacak sıze engellı maası ıcın bı basvuru yapmıstım 27 07 2018 basvuru tarıhı ve daha dun onaylandı acaba ekımde kac para alabılırım

Orhanejder
1.ayda başvurdugn için 8,9 ve ay'a ait maaşları + ağustos zam farkını alırsın alırsınız.
raporunuz 40-69 arası ise 433+433 : 866 + ağustos zam farknı alırsınız zam farkı ne kadar bilmıyom

raporunuz 70 ve üzeri ise 650+650 + zam farkını alırsınız
[FONT=&quot] [/FONT]

Orhanejder
e-devlette başvuru tarihi olarak temmuz yazıyor di mi?

başvuru tarihiniz: temmuz
başvuru tarihini takip eden aybaşı aylık başlangıç tarihidir. ödemeler aylık başlangıç tarihinden itibaren başlar.
aylık başlangıç tarihiniz: 1 agustos

işlemleriniz yetişirse,
RAPOR ORANINIZ %40-69 İSE,
5-9 ekimde,
agustos + eylül olmak üzere 2 aylık birikmiş para + ekim maaşı olmak üzere 3 aylık toplam 1301,04 TL alırsınız.
433,68 x 3 = 1301,04 TL

RAPOR ORANINIZ %70 VE ÜSTÜ İSE,
5-9 ekimde,
agustos + eylül olmak üzere 2 aylık birikmiş para + ekim maaşı olmak üzere 3 aylık toplam 1951,56 TL alırsınız .
650,52 x 3= 1951,56 TL

-mka hesabın yanlış hemşo. ayrıca, arkadaşımıza zam farkı verilmeyecek. agustos için zaten 2018 yılının 2. altı ayında geçerli olan miktar üzerinden ödeme yapılacak.

Kalem Merhabalar Melek hanım. Bende 2022 maaşı için 3 Eylül de başvuru yaptım. Başvurum tahmini olarak ne zaman sonuçlanır ve ödeme miktarı ne kadar olur acaba? Rapor oranım %71

benimde onaylandı. 17.07.2018 de başvuru. %40 engelli.galiba benimde 3 aylık 1300 alacam. anladığım kadarıyla. temmuz sayılmıyor galiba.

Kalem

haklsın hemşo ben ekimi hesaba katmamsım eylüldeyık die kafa oraya gitmiş.düzenledıgın için tşk edrm

Üst Alt