Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 başvurum kabul edildi. Ne zaman ödeme alırım?
Kalem ablam saygılar. 2022 maaşım 2 hafta önce bağlandı. Maaşımı aralık ayında alamayacağım sanırsam. E-Devlette "devam ediyor" yazıyor. 2018 mart ayında mı alacağım?
@emo57
işlemler yetişirse aralık'ta alırsın ablası. ama işlemler yetişmezse mart'a kalır haliyle. bu duurmda da alamadığın tüm aylıkları toplu olarak mart'ta alırsın.
e-devlette başvuru tarihi ne yazıyor? başvuru tarihini ve rapor oranını buraya yaz alabileceğin miktarı yazayım sana.
Başvuru tarihi 30.03.2012 yazıyor. Önceden alıyordum ssklı bir işe girdim kesildi. 3 hafta önce basvurdum. Önceden e-devlette reddedildi/fesedildi yazıyordu. Şuanda devam ediyor yazıyor. Devam ediyor yazmaya 2 hafta önce başladı. Engel oranım %56 kalem ablacığım.
@emo57
e-devlette daima ilk başvuru tarihi yazar ablası. sen aylık kesildikten sonra yeniden ekim ayında baş vurmuşsun. bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 Kasım olur. rapor oranın da % 56
işlemlerin aralık'ta yetişirse aralık'ta doğum yılının son rakamına göre belirlenmiş günde T.C: kimliğinle ödemelerini herhangi bir PTT şubesinden alabilirsin. aralık'ta kasım + aralık dönem aylığı (aralık, ocak ve şubat) olmak üzere 4 aylık toplam 1510,64 TL alacaksın. işlemlerin yetişmezse mart'ta bu parayla mart dönem aylığını birlikte alırsın.