Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 başvurum kabul edildi. Ne zaman ödeme alırım?

emo57

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Kalem ablam saygılar. 2022 maaşım 2 hafta önce bağlandı. Maaşımı aralık ayında alamayacağım sanırsam. E-Devlette "devam ediyor" yazıyor. 2018 mart ayında mı alacağım?

devam ediyor yazıosa alırsın emo kardeş
bu arada son 24 güne girdik

mirhat bağlanalı iki hafta oldu. Aralıkta alabilirmiyim? 3 ay sonra almam gerekmiyor mu? Bende tam bilmiyorum.

@emo57
işlemler yetişirse aralık'ta alırsın ablası. ama işlemler yetişmezse mart'a kalır haliyle. bu duurmda da alamadığın tüm aylıkları toplu olarak mart'ta alırsın.

e-devlette başvuru tarihi ne yazıyor? başvuru tarihini ve rapor oranını buraya yaz alabileceğin miktarı yazayım sana.

Başvuru tarihi 30.03.2012 yazıyor. Önceden alıyordum ssklı bir işe girdim kesildi. 3 hafta önce basvurdum. Önceden e-devlette reddedildi/fesedildi yazıyordu. Şuanda devam ediyor yazıyor. Devam ediyor yazmaya 2 hafta önce başladı. Engel oranım %56 kalem ablacığım.

@emo57
e-devlette daima ilk başvuru tarihi yazar ablası. sen aylık kesildikten sonra yeniden ekim ayında baş vurmuşsun. bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 Kasım olur. rapor oranın da % 56

işlemlerin aralık'ta yetişirse aralık'ta doğum yılının son rakamına göre belirlenmiş günde T.C: kimliğinle ödemelerini herhangi bir PTT şubesinden alabilirsin. aralık'ta kasım + aralık dönem aylığı (aralık, ocak ve şubat) olmak üzere 4 aylık toplam 1510,64 TL alacaksın. işlemlerin yetişmezse mart'ta bu parayla mart dönem aylığını birlikte alırsın.

Üst Alt