Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 başvurum kabul edilmiş. Maaş ne zaman bağlanır?

ahmet.maden

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben raporu ank gönderdım 05.08 malmudurlugunden cıkmış05.10.2012 yılında ankaradan
raporda aynen evrak elden sevk edılmek üzere işlendi. zimmetten çıkarıldı yazıyor
malmudurlugune gıttım dosyanız onaylanmış paranız yatırmalarını beklemenız gerek dedıler sızce bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan cevap vermelerını ıstyorum para yatsa kaç ay sürer yoksa evrakda yanlışlıkmı varkı yatmıyor

evrakta yanlışlık varsa eksiklklerin giderlilmesi için size ve ilgili kaymakamlık yada valiliğe yazı yazarlardı. şu an bir geçiş sürecinde bakanlıklar arası devir söz konusu. mauhtaçlığınıza karar verildiği tarihten itibaren maaşınız toplu olarak yatırılır.

teşekkürler fatih bey yanlız 05.10.2012 yılında zimmetten çıkarıldı dıyor ben 01.12.2012 tarihinde malmudurluğune gittigimde ocak ayı veya şubat ayı içinde yatar demi şdi ama nerdeyse 5 ay olacak yatmıyor

20 gün içerisinde paranız ziirat bankasına yatar toplu olarak cekersiniz daha sonra üç ayda bir yani mart... haziran..eylül... aralık... yanlız suan muhtaclıgınıza karar verildi an paranızı toplu alırsınız yani gecen aylar dahil hepsi hesabınıza yatarrr

:05.10.2012varide tarıhı:

27.08.2012 evrak tarihi

17.585.203:varide no.: benim evrakda aynen bunlar yazı gerikalan yazılarda kımlık bilgiler falan .en son olarakda : Elden sevk edılmek uzere işlendi: Zimmetten çıkarıldı diyor yanı ben kaç ay daha bekleerım. Bılgılşı olan arkadaşların bılgılendırırse sevinirim teşekkürler

Ahmet maden, evrak takipte bu verdiğin bilgiler yani evrak bilgilerinin üstünde bir tablo olacak. Orada şöyle bilgiler var ve bunların karşısında ne yazıyor?

Aylık durumu:
online ödeme tarihi:

Bana bu bilgiler lazım. Senin verdiğin bilgiler evrak bilgileriyle ilgilidir.

sana aylıgın baglanmış demişler. Eger boyleyse evrak takipte aylık duurmun aktif yazıyor olmalı.
Ya da T.C. kimlik nonu ver ben bakayım durumuna. Kimlik numaranı özel mesaj at bana.

EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO:17.585.203VARİDE TARİHİ:05.10.2012
GELDİĞİ YERERBAA KAYMAKAMLIĞIT.C. KİMLİK NO
SİCİL NO:TAHSİS NO:
ADI:AHMETSOYADI:
EVRAK NO:1160EVRAK TARİHİ:27.08.2012
EK SAYISI:0GİZLİ:Hayır
GELİŞ ŞEKLİ:TAAHHÜTSÜZ POSTAGELİŞ NUMARASI:
KONUSU:DİĞER

105.10.2012SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
205.10.2012SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI

arkadaşlar benım rapor aynen bu şekıklde oldugu gibi ben erbaa mal mudurlugune 2012
yılı aralık ayında gıttım ve bana ankaradan onay almışsınız onayınız gercekleşmiş sadece paranızın yatmasını beklemenız gerekmektedır dediler ne zaman yatar dedigimde ocak ayında yata r demişlerdi fakat dah a böyle bir hareket görülmemiştir bilgisi tecrübeli arkadaşlardan bilgilendırırse cok sevinirim. şimdiden cok ​teşekkürler

Bende erbaaliyim, vakıf çalışanıyım. 03567151001 i ara sistemden bir kontrol edeyim.

Fatih bey bir sorum vardı son genelge ile ilgili fikriniz uygulamalarınızda her hangi değişiklik oldumu.

slmarkadaşlar: mart ayının 15 in de görünüyormuş maaşım ve mayıs ayında sona erecekmış ordakı bayan öyle dedi benım raporun yüzdesi 61 di. sürekli oldugu için böyleymış 1 yıl süresi varmış bu yüzden mayıs ayında doluyor dedi .benım bu raporda ruhsallık zihınsel, gözden ve kulakdan dolayı aldıgım rapor a pısklog doktorun acıklması tedavi ile düzelir demiş ve suanda düzeldım piskologdan %40 gözden 0 kulakda:5 almişdım bu raporun süresiz olması için ne yapmam gerekıyor bilginiz varmı ruhsal durumu iyileşmişdir dıye saglık bakanlıgına di,lekçe göndersem gözden ve kulakdan aldıgım rapor un durumu süresiz olmak için yerlı olurmu sizce bilginiz varmı

Üst Alt