Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 başvurum ne kadar zamanda onaylanır?

serhat92

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2022 sayılı kanuna göre 10. ayın 17 sinde engelli maaşında bulundum kaymakamlıktan bana yakaşık 2 ay sonra yani bugünün tarihiyle 30.12.2011 onaylandıgını ve sgk ya (ANKARA ya sanırım) ancak benim sorum

1. ANKARA ya onaylanmak için gönderilen belgelerim ne zaman süre içinde onaylanır.

2. %85 iç hastalıkları ndan raporumla evde bakım ücretide alabilir miyim anneme de

2022 aylığı

Herkese merhaba sorum 2022 sayılı kanundan yararlanmak için başvuru yapmak için ilçedeki kaymakalığa başvurdum, başvuru tarihi 17.10.2011. yaklaşık 2 buçuk ay içinde bir posta gelerek muhtaçlık kararı geldi ve sgk nın sitesinden evrak takibi yapılması istendi.Geçen gün(14.01.2012) tarihinde sitede tc numarsıyla giriş yapınca ismim yazıyordu, yanlız bugünün tarihiyle birlikte tam 3 ay oldu ve bu iş için kaymakamlığa gittiğimde görevli bugün başvuru yaptın 3 ay sonra aylığını alabilirsin bugün tam 3 ay oldu fakat sitede para yatmamış görünüyor bu yasadan faydalanan kişiler varsa yardımcı olabilir mi.?
Adı:SERHAT Soyadı:ŞİMŞEK
T.C.Kimlik No:*******Emekli Sicili:*******
Vasi Adı:Vasi Soyadı:
Emekli Nevi:MUHTAÇDurumu:İŞLEMDE
Aylık Durdurulma Tarihi:Aylık Durdurulma Nedeni:TANIMSIZ
Değişiklik Tarihi:Durumu:
Yazışma Tarihi:Yazışma Durumu:
Belge Açıklama Tarihi:Durumu:
Rapor Tarihi:Rapor Açıklama:
İşlem Tarihi:İşlem Açıklama:
Ödeme Tarihi:Ödeme Durumu:
Online Ödeme Tarihi:Online Ödeme Tutarı:0.0
Online Ödeme Açıklama:Son Maaşı(1 Aylık):Aylık almamaktadır.

Sistemden sürekli takip edeceksiniz. Kesin bir zaman dilimi yok.

Üst Alt