Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 başvurumda hangi tarih geçerli olacak?

Skolyoz23

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
@Kalem ablam evde 4 kişi yaşıyoruz ev kira sadece babamın 1400 TL emekli parası var

ben on gün önce 2022 maaşı almak için başvuru yapmaya gittim ,görevli kişi önce yeşilkart başvurusu yapacağız ondan sonra geleceksin 2022 maaşı başvurusu yapacağız, yeşilkart onaylanmaz ise 2022 onaylanmaz

bugün evimizi ziyarete görevli geldi evimize baktı zaten durumumuz kötü olduğunu anladı direk şey dedi 10 gün sonra git SSK'ya yeşilkart provizyonun yaptır dedi, yani yeşilkartlısın dedi bir nevi

şimdi ben ONU BEKLİYORUM yani demem o ki, KASIM sonunda bile kasım bitmeden gitsem 2022 başvuruya maaş hakkı kazandığım ay direk 1 aralık olacak doğrumu ??

1 aralık maaşım yatmamış olsa bile mart ayında aralık ocak şubat + mart dönemi (mart nisan mayıs) almış olurum doğrumu ablacım

yani vakıfa 2022 başvuru tarihim önemli
bana evrak ver desem vermese ne diyeyim ablam

Skolyoz23 aynen ablası öyle. 2022 aylığı ödemelerinde aylık başlangıç tarihi vakfa başvuru tarihini takip eden aybaşıdır. sen Kasım'da başvurursan aylık başlangıç tarihin de 1 Aralık olur. lakin o kadar beklemene gerek yok ki. vakfa gidip 2022 aylığına başvur sen. raporunu da yanında götür. başvuru formunu dolurup imzalarsın. ve kesinlikle başvuru aljndı belgesini al. yönetmeliğe göre başvuruda bulunan kişilere başvuru alındı belgesinin verilmesi şarttır.

ekim ayı içinde başvurmaya çalış. ekim'de başvurursan aylık başlangıç tarihin 1 Kasım olur. bu durumda aralık'ta ödemen yetişmezse mart'ta, kasım + Aralık dönemi + mart dönemi toplu alırsın.
1 ay kazancın olur yani.

@Kalem ablam bugün yeşilkart için yeni geldi görevli bayan ablamız 10 gün sonra ancak yeşilkartlı olursun dedi, yani ben ancak 10 gün sonra 2022 e başvurabilirim galiba, yoksa yarın gidip başvursam başvuru tarihim 31 Ekim maaş ise Aralık olarak kabul edilir dediğiniz ne harika olur :)
ama imkansız

olsun sorun değil şükürler olsun RABBİM olmayanlara versin geç olsun güç olmasın, iyi ki varsınız, cevaplarınız için teşekkür ederim.

@Skolyoz23 ablandaki de kafa işte:) ekim'in 30'u olmuş ablan sana ekim'de başvur diyor:) yoğunluktan ne dediğimi biliyom mu ben ablam:)

sayende bugünün 30 EKim olduğunu fark edince yazdıklarıma güldüm valla:)
neyse Kasım'a kaldık artık. bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 aralık olur:) 2022 aylığı baglanırsa ödemelerini mart'ta alırsın artık. aralık dönemi + mart dönemi toplu alırsın.

Kalem ablam saol inşallah sadece mart dönemi yatırıp mağdur etmezler, onun için ben muhakkak vakıftan başvuru belgesi alayım sorun çıkarsa şikayet ederim elimde belge olmuş olur :)

Üst Alt