Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 başvurumu nereden takip edebilirim?

sabırkalmadı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hayırlı Günler.. 2012 ocak ayında B sürekli raporumu ve gerekli evraklarımı mal müdürlüğüne teslim ettim.. 13.04.2012 de ankaraya ulaştıgını söylüyorlar sosyal yardımlar müdürlüğünü evrak kayıt takip ve sgk nın evrak kayıt takibinde böyle bir kayıt bulunmakmatır ibare karşıma çıkıyor.. bimere bilgi edinme formu gönderdim.. sonuç geldi sonuçta = evraklarınız kurumumuza intikal etmemiştir die cevap geldi.. mal müdürlüğüne gidiyorum dosyanız ankarada diyor hangi birine inanacağımı bilemiyorum hiç bir gelirim yok ve piskolojim bozulmak üzere... Milletvekili maaşlarını 1 günde onaylayan insanlar burda mağdur durumda olan bizleri uzun bir sürece tabii tutuyorlar özürlü olmayı biz istemedik.. Bu duruma Düşeceğime Ölsem Daha iyi olur diyorum bazen... Neyse Bana Yardımcı Olabilecek biriler varsa.. Cevaplarınızı Bekliyorum.. Şimdiden Tşk...

alfa;

2 adreste de kayıt yok diyor malmüdürlüğü evrakların ankarada diyor anlamadım gitti

arkadaşların söylediği adreslerde kayıt yok ise evrakların işleme alınmamıştır çok askıda kalıyo o yüzden kendinizi heyecanlandırmadan sabır ederek bekleyin devamlı yukarıdaki adresleri ara ara takipte olun yeterli evraklarınızı göndereli ne kadar zaman oldu ?

13.04.2012 tarihinde 8948 dosya numarası ile ankaraya gönderildi dedi malmüdürlüğünde ki görevli. ama evrakizle.jsp de kayıt yok yazıyor

10. ayda bağlanır maaşın o zaman .

EvrakIzle.jsp

bu adresten sorguladığında muhakkak çıkması lazım zimmetten çıkarıldığı tarih . kayıt yılını 2011 - 2012 dene

bu durumu mal müdürlüğüne anlat . sgk nın evrak izle sitesinde gözükmediğini belirt . olmadı sgk ya git ordanda öğren ankaraya gidip gitmediğini . bu işin peşini bırakma . bu şekilde evrakların ankaraya gitmemiş gözüküyor .

Ayrıca BİMER'e de şikayet edin durumu. Onların aracılığıyla sordurulursa işler daha hızlı ilerliyor.

Üst Alt