Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 başvurusu için rapor nereden ve nasıl alabilirim?

http://www.engelliler.biz/forum/202...l-gelirim-var-2022-ayligi-alabilir-miyim.html
burdaki linkte Babamın aylığı 1300 falan evde 3 kişiyiz ben hastayım. Ben 2022 yararlanabilir miyim demişsiniz
01.01.2016 - 31.12.2016 tarihlerinde geçerli olmak üzere 2022 aylıkları için muhtaçlık sınırı 392, 49 TL
Babanızın aylığını 1300tl kabul edersek evde de 3 kişisiniz: 1300 / 3 : 433,3333tl yapar( sınırı 40 tl geçtiği için) 2022 maaşı bağlanmaz alamazsınız.
Gelelim rapor konusuna. Rapor için Kmaraş devlet hastanesine tel açarak 2022 ya da engelli maaşları ve engelli haklarından yararlanmak istiyorum rapor heyet günü ne zaman diye sorunuz size heyetin olduğu günü söylerler ve yoğunluk durumuna göre 1 hafta yada daha fazlası için gün verirler sizde o gün gidip heyete girersiniz size verecekleri belgede yazan dr leri gezerek muayene olursunuz engel durumuna göre en az 5 6 dr muayene olursunuz ve muayene olduğunuza dair elinizdeki belgeyi hastane yönetimine verirsiniz size aynı günün saat 3 4ü gibi uğrayın derler ve o saatte durumunuza göre bilgi verirler normal ve iş için başvuru yapanların raporu o saatte çıkabiliyor ama engellilerin maaş için başvurusu 1 hafta yada biraz daha sürüyor .Size gün verirler şu gün gelip alın derler.
2022 için alacaksanız raporu başka bişi için gerek değilse hiç boşuna almayın çünkü gelir fazlalığından dolayı 2022 maaşı size bağlanmaz.
Eğer % 50 ve süreli olan rapor alabilirseniz şartlarınız tutarsa evde bakım maaşı için başvuru yapın.2022 maaşı gibi 3 ayda 1 değil aylık olarak veriliyor ve 2022 maaşından çok fazla miktar olarak

Üst Alt