Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 borcu emekli maaşımdan neden kesilmiyor?

cecelili

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 2022 özürlü maaşı alıyordum.emekli olduktan sonrada bu maaşı 1 yıl aldım.defterdarlıkdan icra yazısı geldi.bende defterdarlık avukatıyla anlaşıp maaşımdan kesin dedim.icraya yazı verdim.fakat 1 yıldır maaşımdan para kesilmiyor acaba neden?

ese savaş, 2022 aylığı borcundan dolayı mı icralık oldun? Bu kısmı tam anlayamadım.
Bu soruma cevapla birlikte güncel bilgi verebilir misin?
ne yaptın?
Sorunu tekrar anlat, çözemediysen yardımcı olalım.

2022 den özürlü maaşı alıyordum daha sonra %58 raporla emekli oldum.sonra 1 yıl daha 2022 maaşını almaya devam ettim.1 yıl sonra maaşı kestiler ve hemen ardından hazine avukatından icra yazısı geldi.hazine avukatıyla görüştüm.maaşımdan 200 tl aylık kesilmesi konusunda anlaştık.icraya beraber gidip imza verdim.bu olay kırıkkalede oldu .daha sonra ben ankaraya taşındım.14 ay olmasına rağmen maaşımdan bir kesinti olmuyor.neden acaba?(toplam borcum 6000tl idi)

Valla bu konuda avukat arkadaşıma da danıştım. Buradan bunu biz bilemeyiz dedi. İcra dosyanın olduğu yere bunu sormalısın. Oradan öğrenebilirmişsin neler olduğunu.
Görüştüğün hazine avukatını bulup ondan bilgi alabilirsin.

Üst Alt