Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Ekim 2022 engelli aylıklarının ödemesi!?

Evet 1840 tl ödemeniz hazırdır yazıyor
Aile destekte hareketlilik yok
Ptt kurum odemelerine giremiyorum yoğunluktan sistem acılmiyor
Girsem ne olacak zaten gününden önce alınan bir yardım değil herhalde geçen ayı daha doğrusu Eylül ayında ayın 7'sinde aldığımızı düşünürsek Ekim ayında da herhalde 7'sinde alırız hoş 29 temmuz'da alanlar da var tuhaf hayırlısı olsun

ağustos da maaş kesildi gelir yükseldi diye hemen tekrar adres değişikliği yapıldı eylül 25 onaylandı toplam 3 maaş almadık şimdi e devlete 2 ayın tek yattı ağustosun yatmadı normal mi

Pttyazıyorsun
Tıkla
Hesabını
Görürsün
Edevlette

Ptt kurum ödemesi nedir sydv ile mi alakalı?
Ben vakıflar genel müdürlüğü muhtaç maaşı alıyorum da.

E devlet sosyal yardimlasmada guncellenmis maaslar. Ptt kurum odemelerinde guncel degil

Guncel olan varmi

1veya2gün
İçinde
Pttkuruma
Düşer

Pttkurum
Seninmaaşını
Bildirir
Yanigünün
Geldigizaman
Gitmaaşınıçek
Demekisterpttkart
İsterkimliginile
Pttdençekebilirsin

Aylıklar
Ekimin5de
Başlıyor
Yaniödemeler

Ptt kurum ödemesi bende guncel degil guncel olanlar lütfen belirsin

UMUDA 92 benimde senin gibi ptt kurum ödemesi guncel degil

caykolik
SYDV ile ilgili o oradan verilen yardımlar maaşlar elektrik doğalgaz yardımı vs

Barda5
SYDV ile ilgili o oradan verilen yardımlar 2022 maaşları elektrik doğalgaz yardımı vs

ptt ye ödemeler yapılmadığı için görükmüyor. bir kaç güne ptt ye düşer. ödeme günleri.

Barda5 anladım. Bizim doğalgaz ve elektrik yardımından haber yok bir başlık açalım olmazsa.

caykolik doğal gaz başvurusu yapılıyor ama bildiğim kadarıyla elektiriği kendileri belirliyor. elektirik konusunda ara bilgi al.

iptekicanbaz
Doğalgaz yardımına e devletten başvuruluyor sanırım ama hangi seçenekleri kullanacağımı bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim çok. Eve sosyal incelemeci memurlar mı gelecek başvurursam?

Elektrik yardımı ise sydv den yardım alanlara varmış.

caykolik Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti' ekranından baş vura bilirsin vea Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları üzerinden de Doğal Gaz Tüketim Desteği başvurusu yapılabiliyor. elektirik yardımıda krıterlere uygunsa hal ve yaşantın oda çıkabilir.

Pttkurum
Ödemeleri
Ğüncellendi
Edevletptt
Kurum

Üst Alt