Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet 1840 tl ödemeniz hazırdır yazıyor
Aile destekte hareketlilik yok
Ptt kurum odemelerine giremiyorum yoğunluktan sistem acılmiyor
Girsem ne olacak zaten gününden önce alınan bir yardım değil herhalde geçen ayı daha doğrusu Eylül ayında ayın 7'sinde aldığımızı düşünürsek Ekim ayında da herhalde 7'sinde alırız hoş 29 temmuz'da alanlar da var tuhaf hayırlısı olsun
ağustos da maaş kesildi gelir yükseldi diye hemen tekrar adres değişikliği yapıldı eylül 25 onaylandı toplam 3 maaş almadık şimdi e devlete 2 ayın tek yattı ağustosun yatmadı normal mi
iptekicanbaz
Doğalgaz yardımına e devletten başvuruluyor sanırım ama hangi seçenekleri kullanacağımı bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim çok. Eve sosyal incelemeci memurlar mı gelecek başvurursam?
Elektrik yardımı ise sydv den yardım alanlara varmış.
caykolik Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti' ekranından baş vura bilirsin vea Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları üzerinden de Doğal Gaz Tüketim Desteği başvurusu yapılabiliyor. elektirik yardımıda krıterlere uygunsa hal ve yaşantın oda çıkabilir.