Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS branş bazında sıralamalar açıklandı

turkuazpelerin

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Branş sıralamaları açıklanması atamanın yaklaştığı habercisi diyorum. Bir iki ay tahminim. Sizce?

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sıralamaları pek güvenmeyin çünki geçen yılın puanı ile dahil olacaklar oda ver almıyor bu acıklanan bu yıl sınava giren adayların sıralamasıdır. Geçen yıl sizden fazla puan almış ve atanamamış kişi bu yıl tercih yaptığında sizin önümüz de olur. Ama bu yıl yayımlanan listede bunu göremesiniz. Ne kadar saçma bir durum değil mi ayrıca her sınavın zorluk derecesi farklıdır. Geçen yılki sınavla bu yılki sınav arasında çok fark var buda eşitsizlik sonucunu ortaya koyuyor. Ekpss nın aslında her yıl yapılması ve sınav yapılmadan kadro sayısının acıklanması gerekir.

Sınav sonuçları 4 yıl gecerli

Bu branş bazında sıralama konusunda eminmisiniz acaba? Bende bunu merak ediyorum çünkü?
Birde 2018 sınavına girenler şu aşamada tercih yapamıyorlar değilmi? 4 seneleri dolmuş olması lazım?
poyraz.

Son düzenleme:
4 seneyi doldurmuş olmaları gerek ama onlar memur olan öğretmenler tercih yapıpta atanamayan kişiler aynı puanı 4 yıl kullanabiliyor

poyraz.
Sıralamalar her sınavda güncellenmiş oluyor ben öyle biliyorum. Yanlış bilgi mi ?

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben ortaöğretim sınavından 76 aldım sanırım atanma ihtimalim yok 2 sene sonra ön lisansdan giricem kaç alırsam atanırım sizce bir de hangi bölümü okumamı önerirsiniz ön lisans kamuda iş imkanı bol olan

Sınava girenler için evet 2022 sınavına ama sınava girmeyen dahil olmayanlar o sıralamada yok onlar tercih yaparken eski puanımla tercih yapcam işaretliyorlar

76 alman önemli değil sıralaman önemli sıralaman bak ve daha önceki yıllarda lise düzeyinde kaç kadro acımış ona bak iki yıl sınav yok ve baharda secim var bunu unutma ve ümit sizlğe düşme 3 atama olabilir ve atanabilirsin her atamada tercih yap

ben bi istatislik yaptım :D 2016 ekpss girenler de 3 tercih olmuş puanlar lisansda 60 kadar düşmüş ilk terçih ağustosta ikinci tercih temmuzda üçüncü tercih martda olmuş eğer bu dönemdede yaparlarsa 08-2022, 07-2013, 03-2014 bu şekilde olursa çoğu kişi atanır lisansda umarım öğle olur ama devlete bağlı. keşke bütün engelli arkadaşları atasalar engelliye sınav olmasa ama ülkenin ekonomisi buna müsade etmiyor diye tahmin ediyorum. bol atamalı dönemler .

"Bütün engellileri atasalar mı?" böyle ütopik şeyler dillendirmeyin arkadaşlar.. Adamlar kaç bin kişi atadılar 10 yıldır daha napsinlar

Maliye

turkuazpelerin

Arkadaşlar ben lisans maliye mezunuyum sıralamam branşımda 108 atanabilme şansım nedir. Yardımcı olabilir misiniz.. Tesekkurler

Arkadaşlar ben lisans maliye mezunuyum sıralamam branşımda 108 atanabilme şansım nedir yardımcı olabilşrmisiniz.. Tesekkurler

Daha önceki yıllarda sizin bölümden ne kadar atama olmuş

Ona bir int bakın sizin bölüm birden fazla bölüme baş vuruyor olabilir

2022 Ekpss ye girdim laboratuvar teknikleri mezunuyum ama branş sıralamamı göremiyorum. Başkasında da böyle bir şey varmı

Sıralama yardim

Kafam çok karisik dostlar bu siralama is yaparmi beklemekten usandim puan 85.7
Alani dali yok lise 580

Ekpss Ortaöğretim 76.57572 puanla atanır mıyım ?

Ekpss ortaöğretim Puanım 76.57572 başarı sıralamam 6322 herhangi bir kuruma memur veya hizmetli olarak atanabilir miyim

oemre07 Zor görünüyor ama yine de her şey kontenjanlara bağlı. Eğer geçen dönemlerdeki kadar atama olursa bu puanla bir yere yerleşemezsin maalesef.

Hizmetli felan gelirmi heryeri yazmayi düşünüyom

Sözde sıralama yapmış ösym. Geçen yıl aldığım puanı bu yıl da aldım. Nerede ise aynj puan. Branş sıralamamam da aynı. Ulan 1 kişi de mi oynamaz.Sanki kopyala yapıştır yapmışlar. Ösym iki işi düzgün yapamayan berbat bir kurum

atanamadıktan sonra istedikleri kadar açıklasınlar....

yığılma var abi yığılma 40 -50 yaşında ki adamlar bu sınava girdiği müddetçe bize sıra gelmez....

2. Tercihler nezaman bilginiz varmi

Merhaba benim puan 84 sıralama 1.700 bu puanla biyere yerlesebilirmiyim

Merhabalar ortaöğretim.ekpss puanı.84 başarı sıralaması.1.700 bu puanla atanirmiyim

Ateş sevda Açılacak kontenjena bağlı. İlk atamada biraz zor gibi ama ikinci atamada şansınız var eğer alımlar yüksek olursa.

Üst Alt