Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS'ye girecek sosyal çalışmacılar ile bilgi paylaşımı

Forbordo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sosyal Çalışmacı unvanıyla sınava girecek arkadaşlar varsa bilgi alış verişi yapalım

merhaba bende girdim sosyal çalışmacı olarak atanmak hedefim. beklediğim not 65 civarı. Ders çalışmaktan çok sıkıldığım için ders çalışmadan sınava girdim sonuç bu :)) artık 2024 e kadar bir ümit taşıyorum. Mayıs 20 sınav sonuçları... 2 alım mı olur 3 alım mı olur diye. notlar geçen seneler gibi düşer mi? kadro açılır mı? bekle babam bekle. kaç başvuru olur bilemiyorum ama bu kadroyu istiyorum 2024 te tekrar sınava girip bu stresleri yaşamak istemiyorum. hepimizin hakkında hayırsı olsun.

yarın büyük ihtimalle sonuçlar ekpss sonuçları açıklanacak. haziran dada 1. tercihler bekleniyor. hepsi duyum fakat güzel umut veriyor. her ne kadar şansım düşük olsada takip etmesi bile zevkli. çalışanlara ve başaranlara hayırlı olsun.

69 aldım. hayırlı olsun şansım var mı bilmiyorum.

Var dostum ben 3. Aramada atandım bu puanla daha yeni en son alimlarda daha da göreve başlamadım

Az da olsa Şansın var tabi alımları bağlı atanabilmen kontenjan sayısı yüksek olursa gidebilirsin

evet teşekkürler takip edecez artık bakalım ne olur hakkımızda hayırlısı.

sizede hayırlı olsun

sıralamalar açıklandı. 69 la 199. oldum. şimdi gözler kontenjanlarda yani tercihlerde...

Üst Alt