Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engeli maaşımla PTT kart ile nakit avans çekebilir miyim?

süleyman bulut

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
509 tl 2022 engeli maaşımla nakit avans çekebilirmiyim ptt ön yüklemeli kartım var bununla nakit avans alabilirmiyim.

Maalesef çekemiyorsunuz. Hem 2022 hemde bakım aylığı 1380 lira alan kişilerde avans veya kredi alamıyor. Bu maaşlar bir nevi sosyal yardım olduğu için bankalar kredi vermeye yanaşmıyor ve güvenmiyor. Çünkü bu maaşlara ipotek veya haciz konulmuyor.

DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deniz bank anlaşmalı eskiden vardı 250 -400 arası avans hesap acıyorlardı şimdi yok öyle bir durum ama ptt sorunsuzlara 2000 -10000 lira verebiliyor vergi borcun yoksa kredi puanın ortalamaysa durumu değerlendirip verebilir o da olasık yüzde 30-40 çoğu kişiye cıkmıyor ama çıkanlarda varmış memur benim için denedi olmadı dene ptt den belki çıkar istersen burada bilgi verdikmi olmadımı da bizi suçluyorlar gerçi çekimser kalıyoruz cevaplamakta herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar

Engellinin kredi puanı yokki. Memur veya işçi engelliye zaten kredi veriliyor.

DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canengin

Nerden veriliyor? Gitmediğim banka kalmadı hiç bir yer engelliye kredi vermiyor, pttye sordum onlarda vermiyor.

can engin hiç kredi işiyle uğraşmayanın bile kredi puanı hesaplanabiliyor 650 ila 1300 arasında 800 den aşağı olası risklimi ne tam sayıları bilmiyorum ama aklımda öyle kalmış yani engelli diyip küçümseme ne engelliler var burada kredi puanı yüksek olan illa düzenli bir maaşın olması gerekmez düzensiz maaşı olup hesap girdisi cıktısı yapan puanını yükseltenler var her bireyin kredi puanı hesaplanabiliyor istersen git bir bankaya hesaplattır bakalım varmıymış az da olsa bir puan cıkartırlar onu yükseltmekte düşürmekte sana bağlı

Avans hesap i ne yapacaksiniz bankalar vermiyor denenmistir

Üst Alt