Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli aylığı başvurusunda bulundum, eve görevliler geldi..?

sigmund35

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba ,Depo benzeri bi dükkanda Yanlız yaşıyorum geri dönüşüm işi yapıyorum gss sonucum c1 çıkmıştı.2022 aylığına başvurdum.memurlar şinceleme için gelmişler evde yoktum aradılar gittiğimde memur orada oturduğuma dair kanaat oluşmadığını söyledi bnde gündüz çalışığ gece yatmaya geldiğimi söyledim foto çekip gittiler.aylık başvurum asıl sonuçlanır

Özellikle Kalem abladan cevap bekliyorum teşekkür ederim @Kalem

vakıfa gidip durumu izah edip tekrar gelmelerini istesem mi lütfen bilen varsa yardm etsin boşu boşuna yakacaklar başvuruyu @OturanBoğa

Evet Vakfa gidip durumunuzu anlatın. Nüfus Müdürlüğünde ikamet adresiniz nerede?
Ne işinde çalışıyorsunuz Gündüz
sigmund35

O da iş mi vakıfa söyleme Bari bu işi yapıyorum diye gündüz işi falan gidiyorum da deme.
Hayırlısı olsun.
sigmund35

Elbette geçinmek için bir iş yapacaktın ama sigortalı iş değil değil mi o iş?

Bu sıralar o iş için izin al bırak hele bir vakıfa git durumunu anlat artık evinde otur Bulun.
Kimsen yok mu gelirin falan yok mu orada kiralık mı kalıyorsun?
sigmund35

Gerekirse ufak bir ev kirala, kolay gelsin

Aylığım onaylandı ne kadar maaş yatar?

Aylığım onaylandı.12 ekımde başvurmuştum ne kadar maaş yatar?

sigmund35

Kasım ayının ortasında başvuru yapacak biri olarak izlemem gereken yol nedir bilgilendirirmisin? Aylığım onaylandı derken birde başka bir onayamı gidiyor evraklar tam anlayamadım

sigmund35

65 yaş üstü yaşlılık aylığı= 824 TL
( % 40- 69 ) engelli aylığı= 1247 TL
( % 70 ve üstü) Bakıma muhtaç engelli aylığı= 1699 TL

sigmund35

Kasım ayının ortasında başvuru yapacak biri olarak izlemem gereken yol nedir bilgilendirirmisin? Aylığım onaylandı derken birde başka bir onayamı gidiyor evraklar tam anlayamadım

gerekli incelemeler yapılıyo e devletden alacagını görüyosn .başka yer degil

sigmund35

Ben 12 eylülde başvuru yapmıştım hala sonuçlanmadı, sizin nasıl bu kadar erken sonuçlandı?

Evet ya bu rakamları biri daha yazmıştı geçenlerde. Zam geleceğini sanmıyorum ama hayırlısı.

sydv nin yoğunluğuna göre süre değişiyor gelir testimin sonucu da 1 haftada çıkmıştı Esilaa

@Zamanın Ötesinde verdiğin 2022 aylık miktarları yanlıştır.
eylül'de 2022 aylığını alanlar ve aylık hakkı devam edenelr için aralık döneminde alınacak 2022 aylık miktarları şu şekildedir: https://www.engelliler.biz/forum/20...iktarlari-ve-muhtaclik-siniri-belli-oldu.html

@sigmund35 ekim'de vakfa başvurmuşsun. bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 Kasım olur. rapor oranın da % 40.

aralık ayında doğum yılının son rakamına göre belirlenmiş günde Kasım + aralık dönem aylığı (aralık +ocak+ şubat) olmak üzere toplam 1510,64 Tl alacaksın.

Üst Alt