Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli aylığı belirtilen günde mutlaka yatar mı?

Gs3434

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben ilk kez engelli aylığımı mart ayında alıcam. sormak istegim şey belirtilen tarihte para yatıyormu yoksa geçikme oluyormu alan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirmi doğum tarihime göre maaş ayın 7 sinde yatırılacak. yani o tarihte para yatarmı geçikme olabilirmi uzun süredir alan arkadaşlardan cevap bekliyorm

iyi akşamlar ben beş yıldır alıyorum tam tarihinde alıyorum

ELSİNA92 sen devlet memuru değilmiydin forumda okumuştum bu konularda uzman sanıyordum ben seni

ben ekpss ye hazırlanıyorum. bu konuda cok bilgiyim ama memur degılım cunku ilk kez ekpss ye giricem bu sene. hatta facebookta ekpss için yaklasık 5 bin den fazla üyesi olan grubum var. kısmetse bu sınavla memur olucam inş.

arkadaşlar ayın 5.günü cumartesiye denk geliyo pazartesi mi alabilirim maaşımı ben

ışıkışık.
ödemesi cumartesiye denk gelenlerin ödemesi cumadan ödenir genel prosedür olarak. aşırı yoğunluğun oldugu yerlerde yoğunluğu azaltmak için cumartesiye denk gelenlerin ödemesi cuma, pazara denk gelenlerin ödemesi ise Pazartesi ödenir.

Üst Alt