Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli aylığı için aldığım raporumu İş-kur'da da kullanabilir miyim?

deejayamt

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
belkide bu konu hakkında birçok yazı var ama ben görmedim o yüzden burdan sormak istedim. 2022 engelli aylığı için başvurdum hastanede işlemlerimi bitirdim. aynı evrak ile işkurda başvurabileceğimi söylendi işkurdaki yetkili o evrağı getirmemi istedi acaba olurmu.?? yoksa işkur için farklı bir rapormu çıkarmalıyım.. şimdiden selamlar

hiç bekleme git işkura o raporla herşey yaparsın ben de o raporla işkura kayıtlıyım

raporu daha alamadım yani 1 ay tarih verdiler..işkurdaki yetkili %40 rapor getirebilirsem bi problem olmiyacağını söyledi.. ama ben kaç oran aldığımı bilmiyorum. daha işkura gidemedim raporla peki % 40 altında bi oran aldıysam mesela %35 napicam işkurda bi yararı olurmu bari.??

Eğer sakatlık oranı cetveli'ne göre % 40 ve üzeri rapor verilmesi gerekiyorken hastane bu oranın altında bir oran vermişse, il sağlık müdürlüğüne gidip o verilen rapora itiraz edebilirsiniz...

Üst Alt