Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli aylıgı ile vakıf aylıgı ikisi ile birlikte alınır mı?

mehmet_79

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2022 aylıgı alıyorum 100/43 özür raporum var bu arada vakıf aylıgına müracaat ettim ve kabul oldu ama işlemleri yaptırmadım acaba vakıf aylıgı alındıgı zaman 2022 aylıgım kesilirmi vakıf aylıgı 556 lira 2022 aylık olarak hesaplandıgı zaman arada çok fark var acaba ne yapmam lazım

2022 alırken onu alamazsın birini kestirmen lazım

Muratkanireş
evde bakım aylığı aldığın için sana vakıflar genel müdürlüğü muhtaçlık aylıgı baglanmaz.

Kalem hanım ben ilk defa 2022 aylığını mart ayında aldım... Acaba vakıflar genel müdürlüğünün verdiği maaş ne kadar bilgi verir misiniz? Bu arada bu maaş aylık olarak mı verılıyor yoksa üç ayda bir mi veriliyor? Ben evliyim..2022 maaşı bağlandı... Vakıflar genel müdürlüğü muhtaçlık aylığına başvurusu yaparsam çıkar mı? Yardımcı olursanız çok sevınırım... Hayırlı akşamlar dılıyorum

ASLAN_KRAL_0
Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ödenen muhtaçlık aylığı için bkz: T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü

2022 aylığı alıyormuşsunuz. size muhtaçlık aylığı baglanmaz. muhtaçlık aylığı için de 2022 aylığını kestirmeyin derim. çünkü muhtaçlık aylığı için belli bir kontenjan var. sınırlı sayıda ödeme yapılıyor. çıkacagı garanti değil. işlemler uzun sürer.
sizin rapor oranınız kaç?

Kalem

Rapor oranım %45 ortopedik... Bildiğim kadarıyla yüzde 40 üzeri başvurabiliyor... Bende evliyım... Bu yüzden uç kuruşun hesabını yapıyorum haliyle... Çünkü eşim hamile... Bende belki daha ıyıdır diye sormak istedım kalem hanım... Bır oluru var mı acaba?

ASLAN_KRAL_0
valla rapor oranın % 45 ise bu durumda muhtaçlık aylıgı miktarın fazla olması açısından daha avantajlı senin için. ama muhtaçlık aylıgının baglanması süreci de zordur. ben sana yukarıda muhtaçlık aylığı ile ilgili vakıflar genel müdürlüğünün linkini verdim. onlarla temas kur. 2022 aylıgı aldıgını ama evli olduğunu, muhtaçlık aylıgına başvurmak istediğini soyle ve aylıgın baglanabilme süreci hakkında bilgi al. ona göre hareket et bence. buradan sana ne desem boş. hakikaten 2022 aylıgı miktarı düşük. tek geliriniz 2022 aylıgı mı? hanede başka gelir, mal mülk var mı peki?

Kalem hanım çok teşekkür ederım... Ben tarih öğretmenliği mezunuyum... 24 nısanda ekpss'ye gırecegım... Tek umudum bu sınav... Başka da gelirım yok... Zaten o yüzden sızden bılgı almak ıstedım.. Her şey ıçın çok teşekkür ederım...

Üst Alt