Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Engelli aylığı neden düşük bağlandı..?

BizBizeYeteriS

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar %88 bedensel engelli raporum var 2022 engelli aylığı basvuru yaptım onaylandı fakat 743 lira alıyorum bana düşük geldi nedendir ve itiraz etmeli miyim teşekkür ederim

Nereye başvuru yaptın?
Burada yanlışlık var. Siz tekrar sorun eğer sözde sosyal dayanışma yardımlaşma vakfı ise arayın sorun gitmenize gerek yok. Ayrıca ilk ödemeniz size toplu olarak 3 aylık ödeme yapılacak aldınız mı bu ödemeyi?

Bende 743 alıyorum ama benimkini haksız sebeple yersiz ödeme diyip kestiler, sizin neden öyle ki acaba?

arkadaşlar 743 lira gibi bir engelli maaşı yok..iki tane maaş var
yüzde 40/69 arasi engelliler 662 tl
yüzde 69 yukarisi olanlar 992 tl
sizin aldığiniz 743 lira engelli maaşi değil..o miktarda bir maaş dilimi yok.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saadet34
ilk ödemede 3 aylık toplu alma diye bişi yok.toplu ödeme başvuru tarıhınden ıtıbaren başlar bağlanmasına onay verılırse 1 ay 3 ay 5 aya bakmazlar başvurudan sonra ne kadar bekledı ıse o kadarını verirler.
BizBizeYeteriS
e devletten bakın.ayrıca bu ilk maaşınız galıba önümzdeki ay tam yatabilir

E devletten girince 2022 yazıyorum engelli aylığı diyor 743.77 kuruş ilk bağlandığım da memleketteydim orda gittim İstanbul da ki kaymakamlığa gitmemi sölediler daha gidemedim acaba şöle bişey olur mu benim bi kere kesilmişti şimdi tekrar bağlandım ayrıca 3-4 ay geçmesine rağmen geçen süre yatmadı ne yapmam gerekiyor numara var mı gitmeden sorabileceğim

BizBizeYeteriS
başvuru ettıgınız tarıhten ıtıbaren 3 4 ay geçmesıne rağmen almamanız mümkün değil. var onda bişiler.vakıfa gedip sorun 3 4 aylık mıktar az bir mıktar değil

Bugun kaymakamlığa gidip sordum benim de sizin ki gibi kesinti varmı neden diye sordum zamanın da fazla ödeme almısım benim raporum hep aynı 88-90 falan itiraz etmelimiyim acaba

Bugun kaymakamlığa gidip sordum benim de sizin ki gibi kesinti varmı neden diye sordum zamanın da fazla ödeme almısım benim raporum hep aynı 88-90 falan itiraz etmelimiyim acaba
elinde belgen varsa elbet itiraz et.sor ne zaman ne kadar fazla almışım de

Üst Alt