Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli aylığı onaylandı. İlk kez bu parayı nereden ve nasıl alacağım?

cezzar_tr

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
2022 engelli yardım maaşına 16 Nisan'da başvurdum. Bugün onay SMS'i geldi . Ödeme dönemi geldiğinde çekebilirsiniz diye ama PTT den nasıl çekeceğim hesap falan mı açılıyor ? Direk gişeden kimlik ile mi çekeceğim. Maaş yarım mi yatar yoksa tam mi ? Nisan ayı ortasında başvurduğum için ?

cezzar_tr
maaş tam yatar.maaşı bankamatıkten çekebilecegın gibi içerden vezneden de alabılırsın.vezneden alırken zaten hesabında görunur.pttmatıkden çekmek içinde kart çıkartman gerekıyo

cezzar_tr

ay maaş alamazsınız benden söylemesi doğum yılının son rakamına göre haziran ayında çekersin maaşı edevlette takip edebilirsiniz sosyal yardımlar bölümünden her ayın 25 inden sonra bakım burdada ne kadir para yatıp yaramadığını rahatlıkla görebilirsin

Sağolun yorumlar için. Bu ay yok . 2 Mayıs'ta onay SMS'i geldi gelecek ay ödenecek miş. Peki kaç ayı toplu alıyorum . Haziran da dahil mi ?

Üst Alt